02 kesäkuuta 2014

Rally-tokoiluaAvicii - Hey Brother


Viime viikon perjantaina oltiin viimeisen rally-tokon alkeiskurssin tunnin kunniaksi ulkona, josta Rudi oli vähän hämmentynyt. Ollaan kuitenkin treenattu vain hallissa eikä vielä koskaan ulkona. Ensimmäiset kaksi kierrosta meni aikalailla ihmettelyyn ulkona oleviin häiriöihin, ymmärrettävästi. Kolmas kierros oli selkeästi parempi ja pystyi jo paremmin keskittymään tekemiseen. Ehkä kesän kunniaksi voitaisiin treenailla ulkona myös kotona.

Tunnin päätteeksi päästettiin koirat hetkeksi irti leikkimään. Rudi lähinnä kierteli tarkkaillen vähän kauempana leikkivistä treenikavereista ja kävi välillä vain vähän moikkaamassa. Toiset tulivat pari kertaa hakemaan leikkimään, mutta Rudi ei oikein innostunut. Rudi haluaa tutustua uusiin kavereihin ensin vähän rauhallisemmin, ennen kuin lähtee enemmän mukaan. Tosin vielä toistaiseksi ei ole halunnut lähteä ihan kunnolla leikkimään tutustumisenkaan jälkeen.

Tämän viikon tiistaina oli jatkokurssin toinen kerta, jonne alkeiskurssilta tuttu koirakko pääsi aloittamaan vasta tällä kerralla. Rudi muisti hänen olleen yksi niistä edellisen tunnin päätteeksi irti olleista treenikavereista ja olisi halunnut nytkin päästä leikkimään. Rudi olisi hirveästi halunnut päästä hänen luokseen eikä oikein pystynyt keskittymään treeneihin. Uusina tehtävinä radalla olleet hyppy ja houkutus, jotka sujuivat kaikesta huolimatta yllättävän hyvin, vaikka keskittyminen tosiaan ei ollut ihan parasta. Seuraaminen on Rudille vielä jokseenkin haastavaa! Tulee kyllä vierellä melko hyvin, mutta ulkona tai hallissa olevat häiriöt saavat Rudin vielä melko tehokkaasti vilkuilemaan ympärilleen. Täytyisi malttaa tehdä kotona ihan vain kontakti tai seuraamistreenejä erilaisissa häiriöissä eikä aina vain rally-tokon tehtäviä. Eiköhän se tästä pikku hiljaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti