06 elokuuta 2014

"Täällä on kaikki pörröset"
Sunnuntaina tuli käytyä toistaiseksi viimeisissä mätsäreissä varmistelemassa, miten kehässä tassuttelu onnistuu. Viralliset kun alkavat jo lähestyä kovaa vauhtia! Rudi osaisi kyllä tarpeeksi hyvin, mutta itse olen alkanut jännittämään epäonnistumista, vaikka ei saisi.

Parikehässä Rudi haukahti meidän parille, kun ohitti meidät pöydälle mennessä vähän läheltä. Harvemmin Rudi on kehässä haukahdellut kenellekkään, vaikka kehänauhojen ulkopuolella sitä onkin aiemmin tehnyt. Seisominen oli muuten oikein hieno ja keskittyi paremmin kuin aiemmin. Ravikin oli huomattavasti parempaa kuin ennen. Itse vain mokailin kehässä, koska pienten pentujen ja aikuisten pöytä oli yhteinen ja ilmeisesti liian hämäävässä paikassa, sillä laitoin Rudin väärinpäin pöydälle ja jäin myös itse väärälle puolelle. Hups! Saatiin silti punainen nauha.

Nauhakehää ei tarvinnut hirveän kauan odottaa, sillä koiria oli hurjan vähän. Ehdin silti käydä suunniteltua pidemmällä lenkillä, kun vierestä löytyi kiva maastopolku. Hyvin ehti vielä vähän väsyttää Rudia lelun kanssa. Tulevaisuudessa täytyisi muistaa väsyttää kaveria jollain, jos sattuu käymään niin, että kaverilla on mukana ylimääräistä energiaa. Tämä toinen kierros meni huomattavasti paremmin kuin parikehä, vaikka ei sijoituksille päästykään. Sijoittuneita miettiessään tuomari totesi otsikossakin olevan lausauhduksen "miks täällä on kaikki pörröset". 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti