07 syyskuuta 2014

Ensimmäinen tokokoe



Lähdin eilen suoraan koulusta kohti Ylöjärveä ja meidän ensimmäistä tokokoetta. Tavoitteena oli vain suoriutua liikkeistä meidän tasolla ja saada jokaisesta liikkeestä pisteitä. Lähdettiin aikalailla vain kokeilemaan miten meille mahtaa käydä. Rudi kyllä osaa kaikki liikkeet eli siinä mielessä ei olisi tarvinnut jännittää. Silti jännitti taas hirveästi, koska ensimmäinen koe ja jännitti enemmänkin se, että muistanko kaiken mitä tarvitsee.

Saavuttiin kisapaikalle melko aikaisin, jotta Rudi ehtii vähän saada katsella ympärilleen ja ehditään muutama liike ottaa ennen omaa vuoroa. Rudi alkoi heti autosta päästyään vinkua kentälle, koska parasta päästä tekemään jotain yhdessä. Treenaillessa alkoi vielä enemmän jännittämään, kun Rudi aisti oman jännitykseni, jonka vuoksi maahan oli istu ja istu oli maahan sekä liikkeestä maahan oli seiso. Saatiin me onneksi muutama onnistunutkin toisto tehtyä. 



Paikallaolossa Rudi kyllä on pysynyt aina treeneissä, mutta on alkanut vielä herkästi vinkumaan tai nurmikentällä syömään ruohoa. Nyt Rudi pysyi hienosti paikallaan eikä muuttanut asentoaa, vinkunut tai syönyt ruohoa eikä muutakaan, mitä ehdin ennen koetta panikoimaan. Seuraaminen niin kytkettynä kuin taluttimetta olivat huonointa, mutta pysyi jokseenkin mukana, vaikka kontakti unohtuikin ja oli melko väljää. Jäävät liikkeet menivät ihan hyvin, vaikka maahanmeno oli odotettua hitaampi ja seisominen lähti vinosta perusasennosta, josta lähti pistekin. Ehkä muistan tulevaisuudessa tarkistaa tämän. Luoksari on meidän varmin liike ja näin oli myös kokeessakin. Tosin tuli niin vauhdilla ja hyppäsi sivulle sen verran vauhdilla, että meni vähän yli. Hyppyä ollaan vähinten treenattu, mutta olin melko luottavainen sen suhteen ja hienostihan se menikin. Saatiin vielä suorituksen jälkeen palautteena, että Rudi tarjosi pirteän ja rohkean esityksen ja pienellä koulutuksella siitä tulee vaikka mitä. Aika huippua! Saatiin hieno ykköstulos ja jopa voitettiin luokka. Hurjan paljon hienommin kuin osasin ajatellakaan. 


Tässä vielä liikekohtaiset numerot: 

Luoksensapäästävyys 10
Paikallamakuu 10
Seuraaminen kytkettynä 7
Seuraaminen taluttimetta 8
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Luoksetulo 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 10

ALO1 KP 192/200p. 1/6


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti