07 tammikuuta 2015

Mätsärit kotihallillaKoirakoululla, jossa ollaan pian vuosi käyty treenaamassa järjesti mätsärit, joten aloitettiin vuosi näyttelyitä harjoitellessa. Haasteena Rudin kanssa on kehässä liikkuminen, sillä se ei ravaa parhaimmalla askeleellaan kehässä. Yleensä kehässä se menee nopeaa ja lyhyttä askelta, johon usein tulee mukaan etutassujen nostaminen korkealle. Vaihtoehtoisesti liikkeen sujuessa kohtalaisesti Rudi ei malta pysyä seisottaessa paikallaan. 

Hallissa mahtui olemaan vain yksi kehä kerrallaan, joten hurjan osallistujamäärän vuoksi aikataulu oli tunnin myöhässä. Olin paikanpäällä tuntia ennen arvioitua pienten aikuisten kehän alkua, mutta odottelua tuli lopulta kaksi tuntia. Ainakin Rudi sai rauhassa vähän katsella paikkoja ennen omaa vuoroaan. Rudista nimittäin huomasi ettei olla hetkeen käyty missään missä on paljon porukkaa. 

Parikehässä Rudi ei malttanut pysyä paikallaan ja pöydällä aristeli vähän takapäätä. Tämä on harvinaista, joten tuli mieleen voisiko olla vaikka jumissa tuolta alueelta. Ravi oli melko jälleen melko lyhyttä. Ei ihan ollut meidän päivä. Ennen nauhakehää päätin kokeilla laittaa Rudin hetkeksi häkkiin tauolle ja hieman ennen kehän alkua otin Rudilla vähän luopumista ja kontaktia. 

Nauhakehässä Rudi keskittyi huomattavasti parikehää paremmin. Hirveästi Rudi ei katsellut ympärilleen eikä tarvinnut tehdä kahta asennonkorjaista enempää. Tosin korvia en saanut nousemaan ylös ollenkaan, vaikka oli lempinamia ja kuiskailin tiettyjä ennen toimineita sanoja. Päästiin kuitenkin sijoituksille ollen SIN4!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti