19 huhtikuuta 2015

Epävirallinen tokokoe

Uskaltauduin ilmoittamaan meidät epävirallisiin tokokisoihin kartoittamaan vähän meidän osaamista. Tuomari oli hieman tiukempi, joka oli itseasiassa vain hyvä niin saa ehkä realistisemman kuvan meidän tasosta. Kävimme ennen kisan alkua vähän lenkillä ja kierreltiin kenttää, jotta saa vähän tutustua paikkoihin. Olimme meille ihan uudella kentällä.

Yhteiskäskytys  maahan on Rudille vähän hämmentävä eikä aina mene yhdellä käskyllä kisamaisissa tai virallisissa kisoissa. Treeneissä tätä ongelmaa ei ole ollut. Paikallaolossa Rudi äänteli melko paljon ja vilkuili hirveästi ympärilleen, mutta hienosti silti pysyi paikallaan. 

Seuraaminen oli melko samanlaista kuin virallisissa kisoissakin eli ei hirveästi pitänyt kontaktia ja hihnakin kiristyi kerran, kun ei huomannut meidän kääntyvän oikealle. Täyskäännökset vasemmalle sujui melko hyvin. Juosten seuraamisessa ei edistänyt niin paljon kuin aiemmin. Seuraaminen taluttimetta alkoi sillä, että nousi vain seisomaan eikä lähtenyt mukaan ollenkaan. 

Jäävissä saatiin kehuja maahanmenosta ja seisomaan jäämisestä eli pisteenvähennykset tulivat kontaktin puutteesta ja pienestä vinkumisesta. Pysähdykset ovat nopeutuneet näissä! Luoksetulo oli yhtä hieno kuin aina ennenkin  ja se onkin Rudin lempiliike. Hypyssä meni reilummin esteen viereen seisomaan kuin aiemmin. En kyllä osaa sanoa miksi näin, mutta täytyy treenata kuntoon!


Tässäpä meidän pisteet tällä kertaa:

Luoksensapäästävyys: 10
Paikkamakuu: 6½ 
Seuraaminen kytkettynä: 7½
Seuraaminen irti: 7
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9½
Luoksetulo: 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9
Estehyppy: 8
Kokonaisvaikutelma: 8½

ALO1 165p./200p.  Sij. 3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti