06 huhtikuuta 2015

Ensimmäistä kertaa koirauimalassa

Hämeen sheltit järjestivät shelteille koirauintipäivän Tampereen koirauintiin Nokialle. Yhteensä shelttejä oli uimassa parikymmentä shelttiä ja yksi bordercollie, kun päivään vielä mahtui yksi koirakko. Itse olin koko päivän paikalla kuvaamassa ja Rudi pääsi viimeisessä vuorossa kokeilemaan uimista. Hieman jännitti mitä mieltä Rudi on uimisesta, mutta meni oikeastaan yllättävän hyvin! Täytynee käydä joskus uudestaankin.

6 kommenttia:

 1. Oliko teillä omat pelastusliivit vai saiko tuolta uimalalta lainaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät olleet omat, uimalalta saa kyllä pelastusliivit lainaksi. (:

   Poista
 2. Ihania kuvia! Onpas kiva, että jossain järjestetään oikein tuollaisia koirauintipäiviä :) Meilläkin olis tarkoituksena tänä keväänä ehtiä ainakin kerran käydä Kertun kanssa koirauimalassa. Pariin kertaan on aikaisemmin käyty ja oon tykännyt kyllä tosi paljon. Hyvää ja nivelystävällistä liikuntaa ja kivaa vaihtelua koiralle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!(: Joo se on kyllä kiva, et näitä järjestetään. Ei teidän rotuyhdistyksen alaosasto oo järkänny/järkkäämässä tämmösiä tapahtumia? Tuon vuoksi halusinkin käydä kokeilemassa mitä Rudi tykkää uimisesta ja kannati kyllä kokeilla(:

   Poista
  2. Niinpä :) Meillä päin on aika suppeaa kaikki oman rotuyhdistyksen ja kennelkerhon yms. toiminta, niin voi olla ettei meille tuollaista onnistuta järjestämään... Mutta vois kyllä tosiaan kokeilla ehdottaa! :)

   Poista
  3. Ai, höh :( Kannattaa tosiaan ainakin ehdottaa, jospa sitten innostuisivat ees kokeilemaan yhtä tuollaista päivää, kun sinnepäin huutelee, et ois kiinnostusta. (:

   Poista