12 toukokuuta 2015

Harjavallan näyttelyviikonloppu ja rally-tokocup



Viikonloppuna lähdettiin kohti Harjajavallan näyttelyviikonloppua. Näin aikaiset aamut eivät kyllä ole ihan mua varten, vaikka toisaalta mielellään aikaisin heräsikin. Melko tarkkaan kyllä olinkin siellä mistä meidät napattiin kyytiin. Lauantai oli sadepäivä ja tietysti olin mennyt unohtamaan saappaat ja sateenvarjon kotiin. Siellä sitten mentiin puolet päivästä märissä kengissä. Kehään mennessä ei onneksi satanut hirveästi, joten ei ehtinyt muuten kastumaan kuin kenkien puolesta.

Rudi taisi olla hieman matkasta väsynyt, sillä Rudi oli kehässä varsin rauhallinen eikä pyöritellyt päätään yhtä hurjasti kuin ennen. Pöydällä keskittyi katsomaan kädessä olevaa namia. Liikkeetkin olivat yllättävän kivat märästä nurmikosta huolimatta. Seisottaessakin malttoi keskittyä jo kovin kivasti.


"Good size and body proportions. Correct shape of head. Slightly wider set ears. Too short neck. Correct anqurations. Slightly higher set tail. Goof coat quality. Enough balance in movement."
AVO-ERI


Sunnuntai alkoi aurinkoisena, mutta juuri ennen lähtöä yöpymispaikasta näyttelyipaikalle alkoi taas satamaan. Rudi oli huomattavasti rauhallisempi kuin lauantaina, joka oli oikeastaan vain hyvä asia. Kehässä Rudi oli edeltävää päivää hieman parempi, kun ei ollut niin villinä kuin yleensä. Selkeästi näyttelyissä Rudille sopii kierrosten laskeminen. Rudi sai kuitenkin tällä kertaa EH:n. 

(Laitan arvostelun myöhemmin, kun saan käsiini sen paperin)



Ilmoitin meidät epäviralliseen rally-tokocupiin, jossa on kolme osakilpailua. Mitään suurempia odotuksia ei ollut, vaan enemmänkin halusin päästä näkemään miten avoinluokka sujuu ennen kuin mennään virallisiin. Tästä syystä toivoinkin mahdollisimman monta avoimen tehtävää. 

Tänään oli vuorossa cupin ensimmäinen osakilpailu. Avoimen luokan tehtäviä olikin vain kolme, joista kaksi oli meille niitä helpoimpia. Kolmas oli istu, koira eteen, vasemmalta istu -kyltti, joka hieman mietitytti siksi, että eteentulot ovat olleet jokseenkin vaikeita viime aikoina. Vähän mietin miten tullaan selviytymään ilman apuaskelta. Silti ei oikeastaan jännittänyt, vaan fiilis oli oikeastaan vain odottavainen.

Ilmeisesti tämä auttoi asiaan, sillä Rudi oli oikein hieno koko radan ajan! Vain yhdeltä kyltiltä lähti yksi piste, kun Rudi kävi hieman liian kaukana. Rudi meinasi myös oikeaista spiraalissa yhden kartion, mutta korjasi heti kun pyysin. Katsekontakti pysyi koko radan ajan parhaiten kuin koskaan kisatilanteessa. Radan jälkeen tuli pieni hämmennys siitä, että menikö rata oikeasti noin hyvin! Radan jälkeen oli oikein hyvä fiilis, koska radalla oli ollut hyvä fiilis.

Tuloksena tällä kertaa 99/100p. ajalla 1:07:55 ja 1. sija + TP


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti