08 toukokuuta 2015

Aloitettiin agility!Olen jo jonkin aikaa miettinyt sitä, että pitäisikö Rudin kanssa kokeilla agilitya. Olin melko varma, että Rudi tykkäisi lajista hurjasti ja vauhtia riittäisi. Aikalailla oikessa olinkin! 

Aloitettiin alkeiskurssi kuuntelemalla heti yleistä agilitystä, jotka jo suunnilleen tiesinkin. Ensin jätettiin koirat odottamaan, kun kierreltiin esteitä ja hallia. Välillä toki palkkailin pysymisestä. Seuraavaksi jätettiin namialustalle namia ja vapautettiin koira siihen muutaman kerran. Tämän jälkeen päästiin tekemään kolmen hypyn rataa. Kokeiltiin kolmea erilaista tapaa mennä hypyt. Ensiksi sai hypätä yhden hypyn, sitten kaksi ja lopuksi kaikki kolme hyppyä. Toisella kerralla juostiin koiran vierellä ja kolmannella kerralla jäätiin jälkeen. Viimeisin versio oli selkeästi vaikein Rudille! Rudi ohitti toisen hypyn ja hyppäsi kuitenkin viimeisen tai hyppäsi kaksi ensimmäistä ja kääntyi katsomaan minne piti mennä, vaikka käsky oli ajoissa. 

Päästiin vielä kokeilemaan matalana olleella keinulla kävelemistä päästä päähän ja kokeilin vähän jo 2o-2o asentoa. Rudilla oli kyllä hauskaa tunnilla, kuten oli odotettavissakin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti