15 toukokuuta 2015

Tokokoe ja agilitytunti

Torstaina oli vuorossa tokokoe, jossa ei kauaa ehditty olemaan, sillä Rudi nousi ja lähti kehän ulkopuolelle nostamaan jalkaa. Tämän jälkeen palasi kiltisti takaisin. Kun virallisissa on tauon jälkeen edelleen ongelmia niin palaamme tauolle uudelleen. Tällä hetkellä on sellainen fiilis etten tiedä kisataanko enää ollenkaan tokossa. Tai olinhan ilmoittautunut toisiinkin kisoihin, mutta katsotaan nyt. Nyt on vain niin epäonnistunut fiilis siitä, että yksi liike ei toimi kisoissa, vaikka treeneissä ja epiksissä toimii..


Tokokokeen jälkeen suunnattiin vielä illalla treenaamaan vähän agiliyä. Vuorossa oli treenata muutamalla estellä valssia, kokeilla keinua ja kokeilla pussia. Näytti olevan aika helppoja juttuja Rudille. Enemmänkin ohjaajalla oli vaikeaa tehdä esimerkiksi valssi oikeassa kohtaa ja vielä oikein. 

Keinulla lähdettiin ensiksi kokeilemaan miten koira reagoi keinun tömähdykseen. Rudi ei pahemmin välittänyt kolahduksista vaan keskittyi ennemmin nameihin. Yllätyin kyllä, kun Rudi on vähän säpsähtänyt, jos joku kolahtaa. Sitten laitettiinkin Rudi keinun päälle ja liikuteltiin keinun päätä ylös-alas. Eipä näyttänyt pelottavan sekään vaan istui rauhallisen näköisenä. Vielä kokeiltiin pussia niin, että jätin Rudin esteen eteen ja pussin suu aukaistiin ja Rudi juoksi sen vähän kuin putken.

1 kommentti:

  1. Meilläkin saattaa olla sama edessä, ei riitä oma kiinnostus ja sitä myötä koirankaan. Mutta ei paineita, me otettiin tarkoituksella sellainen rotu, jonka kanssa voi kokeilla kaikkea kiinnostavaa ja testailla, mikä laji/harrastus olisi mieleen. :)

    VastaaPoista