28 kesäkuuta 2015

Jäljestystä vai rallya?


Suunnattiin tänään poikkeuksellisesti hallikisoihin Koirakoutsille, Ylöjärvelle, vaikka mietin pitkään uskallanko ilmota. Mielummin kun kisaan Pahvin kanssa kaukana halleista, Rudi kun yleensä hallissa mielummin jäljestää kuin tekee muuta. Kun ei tosiaan tarpeeksi usein päästä halliin treenaamaan, jotta saisi tuon nuuskuttelun pois. Aloinkin miettimään josko keskittyisin ainakin rallyssa vain ulkokaudelle enkä menisi enää ollenkaan halliin. Turhaa kun makselee siitä, että jos tällä kertaa ei nuuskuttelisi..

Rata oli varsin helppo, josta piti selviytyä vähintään 90 pisteellä, mutta kaveri päättikin jäljestää koko radan, vaikka ennen omaa vuoroa ei nuuskinut ollenkaan. Heti ensimmäisellä kyltillä meni kaikki fiilikset koko rataan, kun sivua piti sanoa kolmesti, maahan neljästi ja takaisin istumaan varmaan kuudesti. Tiestysti menin sitten käskemään Rudin menemään edestä vasemmalta sivulle, vaikka olikin oikealta. Jätinpä kyltin 13 (360 oikelle) välistä, josta pamahti se hylly. Enkä edes tajunnut sitä ennen kuin kisakirjoja jaettaessa kun tuomari sen sanoi. Menin vielä kysymään et ai oikeesti. :D Kuulemma oli moni muukin skipannut juuri tämän kyltin. Laskiessa pisteitä oltaisiin saatu ilman mun kyltin ohitusta 78 pistettä, vaikka Ruu tosiaan jäljesti koko radan. Pistettäköön sen piikkiin, että luovutin itse ensimmäisen kyltinn aikana.

Seuraavat kisat ovat onneksi ulkona, joten ei tarvise jännittää ainakaan sitä meneekö rata pilalle jäljestäessä. Ulkona ei ole mitään ongelmaa ollut nuuskimsien suhteen, vaikka muuten onkin ollut pahvi. Täytynee ilmota vielä johonkin kisaan elokuulle, jotta vihdoin päästäisiin avoin läpi niin päästäisiin talveksi treenaamaan voittajaa ja mestaria. Jos satuttaisiin ensi ulkokautena valioitumaan. (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti