12 kesäkuuta 2015

Viestejä keskustan tytöille.


Siskon lapsi aloitti viime viikolla uimakoulun, jossa käy kahdesti viikossa ja kyseli lähdettäisiinkö satunnaisesti lenkille siksi aikaa koirien kanssa. Sieltä kun ei viitsi tunniksi lähteä kotiin. Täältä on noin parin kilometrin matka keskustaan niin mikä jottei. Ollaan reippailtu keskustaan nyt kolmesti, joten käveltyjä kilometrejä on tullut mukavasti. Yhteensä näinä päivinä on tullut tassuteltua seitsemän kilometriä. Keskustasta löytyy kiva parin kilometrin reitti ihanissa maisemissa, puistossa ja metsässä. Puolet matkasta toki on keskustan vilkeessä, mutta eipä tuo ole menoa haitannut. Tuli ainakin huomattua, että Ruu hieman jännittää busseja.

Muuten Ruu on ollut aivan innoissaan uudesta reitistä. Hurjasti uusia tuoksuja ja vielä näkee koirakavereitakin! Hetki ollaan ehditty aina treenailemaan koiria parkkipaikalla. Se onkin mennyt yllättävän hyvin, ottaen huomioon ettei olla taidettu koskaan käydä ihan keskustassa asti. Rally on mitä ilmeisemmin vain niin hauskaa, että sitä voi tehdä missä ja milloin vain. Ollaan muuten ehditty odottamaan hetki siskoa uimahallilta, joka on ollut hyvää treeniä Rudille. Kaveri kun on ollut aina älyttömän kärsimätön odottamaan. Sielä se onkin yllättäen ottanut vain rennosti, istunut tai maannut rauhallisesti katsellen ohi meneviä ihmisiä. Toki on kurkkinut ihmisiä, jos tulisivat rapsuttelemaan tätä ylisosiaalista shelttiä. Höpsö! Harmi ettei osaa kaikkialla ottaa yhtä rennosti.


Keskiviikkona kuitenkin huomasi, että nelitassuinen on laittanut taas kakara vaihteen päälle. Koko matka keskustaan ja takaisin vedettiin, yritettiin hyppiä pyörien ja autojen eteen eikä tietänyt mikä on vierellä (= löysällä lähellä kävelyä). Siskon ottaessa rattaita pienemmälle lapselle ja koiria autosta laitoin Ruun istumaan. Eipä muka sitten tiennyt ettei lähdetä ennen vapaa -käskyä, vaan lähti heti koirakavereita nuuskimaan. Koira kyllä palautui hyvin nopeasti takaisin istumaan tiukalla käskyllä ja siinä pysyi. Matkalla kokeilin myös muutamaan otteeseen sivulta eteentuloa eikä innostanut yhtään. Lisäksi pari päivää on taukoamatta vinkunut sisällä, vaikka juuri olisi ulkona käynyt. Tytöt. Innolla odotan huomista (viimeistä) tokokoetta.. Or not!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti