06 elokuuta 2015

Epävirallisissa treenaamassa.Lähdettiin eilen treenaamaan LeVekin kentälle, epävirallisen rally-tokon merkeissä. Kisamaiset treenit ovat se mitä Rudi eniten tarvitsee ja epikset ovat juuri sellaiset. Ikinä ei muuten tule lähdettyä lähikenttää kauemmas treenaamaan, kun en ole vieläkään muka ehtinyt laminoimaan kylttejä, eikä muutenkaan yksin viitsi lähteä kokoamaan rataa. Eikä se, että menee yksin tekemään rataa vastaa kisatilannetta.


Saavuttiin LeVekin kentälle heti kuudeksi, kun alokas aloitti. Kun missään ei ollut mainintaa montako koirakkoa on tulossa per luokka ja seuraava luokka alkoi heti edellisen loputtua niin ajateltiin pelata varman päälle. Eihän sitä voinut tietää olisiko alokkaassa ollut esimerkiksi vain kaksi koirakkoa. Ilmon jälkeen kävin lenkittämässä Ruun, jonka jälkeen sai taas olla häkissä siihen asti, että olin käväissyt rataantutustumisessa. Nopea pissalla käynti, parit tahmeasti menneet liikkeet hyvin, resutus ja radalle. Pääsin etenemään reippaalla tahdilla ensimmäistä kertaa. Aina sitä on päättänyt, että nyt mennään lujaa, jotta Ruu ei ehdi keksiä mitään typerää vaan keskittyy tekemiseen, mutta Ruu on jäänyt jälkeen eikä ole lisännyt vauhtia, joten on ollut "pakko" mennä hitaasti. Ruu oli ehkä liiankin innoissaan, jonka vuoksi vinkui ja haukahteli. Pari istumista oli hiukan vinoja sekä istu, maahan, kierrä koira -kyltin maahanmeno oli mielestäni niin vino, että olisi pitänyt lähteä piste. Epiksissä ilmeisesti on löysemmät säännöt mitä oletin. Ainoa piste lähti istu, käännös oikealle, istu -kyltiltä, kun otin huomaamatta ihan miniaskeleen. Tuomarit virallisissa tässä tosi tarkkoja. Tietää mitä pitää vielä treenata ennen ensi viikon virallista!Tuomari: Pävi Nummi / Lemmikkipalvelu Koiranpäiviä
Tulos: AVOHYV 99p./100p.
Aika: 1:49:01
Kommentti: Huolellista ja hienoa työskentelyä.
Sijoitus: 1/8

Niin sieltä vaan napsahti hyvä tulos, vaikka radan päätyttyä tuntui, että pisteitä meni enemmänkin. Toivottavasti samanmoinen tulos tulisi ensi viikolla virallisissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti