06 elokuuta 2015

Epävirallisissa treenaamassa.Lähdettiin eilen treenaamaan LeVekin kentälle, epävirallisen rally-tokon merkeissä. Kisamaiset treenit ovat se mitä tarvitaan eniten ja epikset ovat juuri sellaiset. Harvemmin tulee lähdettyä lähikenttää kauemmas treenaamaan, vaikka ilman kylttejäkin. Niitä kun ei vielä itselläni ole. Toki yksin treenaaminen ei vastaa kisatilannetta.


Tähdättiin kentälle niin, että oltiin paikalla alokasluokan alkaessa. Luokat alkoivat heti edellisen loputtua eikä missään ollut infoa montako koirakkoa luokissa on. Ehdin hyvin lenkittää Rudin, jonka jälkee sai olla häkissä rataantutustumisen ajan. Vielä suoritusta ennen pieni leikkihetki ja muutama liike alle. 

Pääsin etenemään reippaalla tahdilla ensimmäistä kertaa. Aina on miettinyt etukäteen, että mentäisiin reippaammalla tahdilla, sillä se mielestäni sopisi Rudille paremmin, mutta kisoissa Rudi jää jälkeen eikä lisää vauhtia niin on täytynyt aina hiljentää entisestään vauhtia. Nyt Rudi oli vähän liiankin innoissaan, jonka vuoksi vinkui ja haukahteli. Pari  istumista oli hiukan vinoja sekä istu, maahan, kierrä koira -kyltin maahanmeno oli mielestäni niin vino, että olisi pitänyt lähteä pisteitä. Ainoa piste lähti vain istu, käännös oikealle, istu -kyltiltä, kun otin huomaamatta ihan miniaskeleen. Täytyy harjoitella siis kääntymistä! Tuomari: Pävi Nummi / Lemmikkipalvelu Koiranpäiviä
Tulos: AVOHYV 99p./100p.
Aika: 1:49:01
Kommentti: Huolellista ja hienoa työskentelyä.
Sijoitus: 1/8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti