17 elokuuta 2015

Pitkästä aikaa mätsäreissä


Edellisestä mätsäristä onkin kulunut semmoinen kolmisen kuukautta, joten tuli eilen lähdettyä pitkästä aikaa mätsäriin. Ihan vain treenimielessä, sillä Rudi oli hieman väsyneempi kuin normaalisti näyttelyissä on ollut. Vielä ennen lähtöä Rudi sai palloilla lähikentällä. Tämä toimi hyvin, sillä Rudi oli rauhallinen eikä välittänyt hirveästi ympärillä tapahtuvista asioista, edes odotellessa kehäänmenoa. Ainoa hetki, kun hieman komensi oli se, kun vieressä olevat kaverukset alkoivat leikkimään. 

Parikehä meni varsin hyvin, sillä Rudi malttoi katsoa namikättä eikä tosiaan hirveästi välittänyt mitä ympärillä tapahtui. Jos vähän vilkaisi niin käänsi heti katseen takaisin, kun kutsuin sitä. Ravi oli nättiä ja pidempää kuin korkeassa vireessä ollessaan. Tällä kertaa Rudi jännitti pöydällä takapään tutkimista. Mietin olisiko mahdollisesti jumi tai jotakin. Turkkia kehuttiin hurjasti. Koirat tutkitiin melko tarkkaan.

Nauhakehässä olin kerrankin ilman jännitystä kehässä. Näin pystyin paremmin keskittymään Rudiin, jolloin Rudi pysyi nätisti seisomassa ja pitämässä katsekontaktia. Aika lyhyen seisotuksen jälkeen meitä juoksutettiin kaksi kierrosta, jonka jälkeen seisotettiin melko pitkään. Tämän aikana kolme koirakkoa tiputettiin ja taas juoksutettiin. Sitten tiputettiin vielä yksi koirakko ja tämän jälkeen alkoi sijoittaminen. Yhden sijoittamisen jälkeen mentiin kierros ympäri. Tuomari kävi katsomassa kaikkien koirien ilmeitä, jonka jälkeen sijoitettiin yksi. Tämän jälkeen taas kierrettiin yksi kierros, jonka jälkeen seisotettiin todella, todella kauan. Oli vähän sellainen fiilis, että väsyttämistekniikalla mentiin, joka on vähän ikävä tapa. Kävi oikeastaan vain tuuri, että Rudi jaksoi seisoa kiltisti noinkin pitkään. Rudi oli lopulta SIN1 ♥

Katsoin ihan hämmentyneenä enkä ollut uskoa mitä just tapahtui. Huh! Vielä kävellessä seisottamaan Ruuta ykkösen paikalle tuomari sanoi, että Rudin turkki on todella hyvin hoidettu (köhköh), ravaa erittäin nätisti, on miellyttävä luonne ja kaikinpuolin ihana tapaus.  Kerrankin saa näin paljon kehuja kauneuskilpailussa. :D Etenkin kun en ole tehnyt turkille mitään harjausta ihmeellisempää sitten toukokuun ja on tottunut siihen ettei tuo todellakaan ravaa nätisti. No kerrankin niin päin, että meni hyvin! BIS-kehässä ei sitten enää sijoituttu, vaan lähdettiin ensimmäisten joukossa pois. Tyytyväinen olen silti. Näin kun sais virallisissakin menemään niin vois olla saumaa johonkin muuhun kuin erittäin hyvään.

2 kommenttia:

  1. Vau teilläpä oli upea mätsäripäivä! Onnea ja aika kivan näköiset palkinnot saitte. Tulee niin usein käytyä täällä teijän blogissa lukemassa postauksia, että nyt kyllä saitte uuden lukijan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Joo yllättävän hyvät palkinnot oli. Hassua, että niissä virallisissa joissa on tullut käytyä, on ollut melkein huonommat palkinnot kuin epävirallisissa. Oi, kiva kuulla! Tervetuloa seurailemaan. (:

      Poista