12 syyskuuta 2015

Koirakoutsin syyskauden avajaiset.Tänään oli vuorossa Koirakoutsin* syyskauden avajaiset, joissa oli paljon kaikkea kivaa ohjelmaa, mätsärin lisäksi mm. pentupaini, koiratanssi esitys sekä rally-tokorata. Saavuttiin paikalle tuntia ennen kuin ohjelma alkoi, joten Rudi ehti tutustua kunnolla paikkaan ja rauhoittua hieman. 

Rudi oli jälleen aika rauhalinen iekä juurikaan vinkunut, kun odoteltiin kehän alkua. Hän on alkanut nyt myös treeneissä malttaa odottaa ääntelemättä omaa vuoroaan. Parikehässä ensimmäisessä seisotuksessa Rudi ei nostanut korviaan ollenkaan ylös eikä lelu tai nami auttanut ollenkaan. Kun kierettiin kierros parin kanssa yhdessä Rudi jäi jälkeen ensimmäistä kertaa. Ravi näytti kuitenkin rennolta ja kohtalaiselta. Pöydällä Rudia taas jännitti vähän ja hampaita katsoessa käänsi pään yllättäen pois käsistä. Koskaan aiemmin ei ole käynyt näin, joten täytyykin seurailla tilannetta. Yksilöliikkeissä tehtiin kolmio, johon Rudi jo vähän piristyi. Pikaisen seisottamisen jälkeen saimme sinisen nauhan ja nauhakehässä valittiin suoraan neljä sijoittunutta eikä tällä kertaa päästy sijoituksille. Näin meidän tulos oli tällä kertaa SIN-.

Käytiin vielä tekemässä tokohallissa kahdesti rallyrata. Rata oli helppo alo/avo tasoinen rata, jossa oli kaksi voi-luokan liikettä. Päätin ottaa tämän kisamaisena treeninä, ajatellin huomista kisaa. Ensimmäisellä kierroksella Rudi oli hihnassa, sillä Rudi ei ollut oikein kuulolla ja nuuski aika paljon mattoa. Heti lähdössä lähti tassuttelemaan todella kauas nuuskimaan, joten otettiin alusta. Sitten alkoikin sujumaan tosi kivasti, tosin pujottelussa meni vähän turhan kauas eikä puolenvaihto jalkojen välistä meinannut sujua. Hihna selkeästi haittasi menoa, koska ei ole tehnyt pitkään aikaan rallya hihnassa. Olihan se itsellekin pitkästä aikaa hassua. 

Toisella kierroksella Rudi oli irti, joka haistelun vuoksi vähän jännitti. Vaan tällä kierroksella ei haistellut ollenkaan mattoa! Puolenvaihto jalkojen välistä onnistui heti nätisti ilman hihnaa eikä pujottelussakaan mennyt enää kauas. Pyörähdyksessä ja oikealta eteen, vasemmalta oikealle -kyltillä haukahti. Rudi on kyllä aina ollut toisella kierroksella parempi kuin ensimmäisellä. Jännityksellä huomisiin kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti