20 joulukuuta 2015

Luukku 4 - Tätä et tiennyt Rudista, osa 2Tänään päästäänkin adventtikalenterin viimeiseen luukkuun eli siihen, jossa paljastetaan taas juttuja Rudista, joita ei (muistaakseni) ole blogiin tullut kirjoitettua.

... Aina valoisan aikaan nukkuessaan laitetaan pää pimeään. Yleensä se on sohvan, viltin tai maton alla.

... Ensin täytyy esittää hurjaa isoa poikaa, mutta "tosipaikan" tullen juoksee mun taakse piiloon.

... Rudi ei pelkää telkkarista kuuluvia rakettien tai laukauksien ääniä eikä ulkona yksittäisiä pamauksia, mutta Uusivuosi on vuoden pelottavin päivä.

... Välillä näyttää siltä, että Rudi pitää edelleen kissoja koirina.

.... Rudi ei osaa leikkiä laumassa. Se katselee vieressä, kun muut painii ja saattaa haukahdella, koska on liian vaarallista. Kiertelee vain kaukaa kuin vahtien, että kaikki on kunnossa. Kun heittää lelun Rudi lähtee kyllä perään, mutta luovuttaa heti lelun toiselle. Mikäli koira(t) ohittaa soopelin niin kääntyy Rudi juoksemaan mun luokse.  Mikäli taas ehtii ensin lelun luo, ottaa sen suuhun, mutta muiden tullessa kohti heittää lelun suustaan, kiertää muut kaukaa ja tulee luokse.

.... Ruokansa Ruu luovuttaa muille myös todella helposti. Mikäli koiravieraia tulee/ mennään kylään on Rudi ruokittava erillään. Mielellään toisessa huoneessa ovi kiinni.

... Rudi ei vieläkään tajua, vaikka vieressä olisi juoksuinen tyttö. Kahta tyttöä yrittää iskeä tasan joka kerta, vaikka juoksuja ei olisikaan. Yrittää tunkea naaman hännän alle nuollakseen ja väkisin hypätä selkään, vaikka olisi kuinka lyhyellä tahansa. Toki nykyisin pidän "turvavälin", kun selkään hyppimisen huomasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti