17 joulukuuta 2015

Mätsärit ja agilitytuntiMarraskuun lopun kunniaksi käväistiin viimeisenä sunnuntaina mätsäreissä. Parikehässä mentiin kaksi kierrosta ympäri, pöydälle, edestakaisin sekä uusinta kierros ravia sekä seisotusta. Rudi oli yllättävän rauhallinen, mutta pöydällä jännitti taasen takapäätään. Aloin pohtimaan olisiko Rudilla jokin jumi lantiossa, jonka vuoksi jännittää. Lauantaina onkin ensimmäinen hieronta niin asiaan saa selvyyden. Rudi malttoi seistä melko hyvin vilkuilematta. Nauhakehässä mentiin kolme kierrosta ympäri, jonka jälkeen tuomari alkoi valitsemaan sijoittuneita. Sijoituksena tällä kertaa PUN4!


Hypätään tästä hetki eteenpäin agilitytunnille. Siitä löytyy jopa video lopusta. Oikein kiva rata, jonka jopa muistin ulkoa. En vain vieläkään osaa käyttää rintamasuuntaa ja huudella käskyjä ajoissa, joten kaarroksia tuli. Rudi myös pari kertaa lähti nuuskimaan. Melko hyvin päästiin etenemään, kun jäätiin jumittamaan vain kepeille ja 4-5 väliin.

Huomasin että näihin videoihin on jäänyt loppuun "pääosissa" yms. tekstit, kun ensimmäistä kertaa käytin movie makeria enkä moista tajunnut. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti