19 joulukuuta 2015

Ensimmäinen hieronta

Jälleen on aika todeta se kuuluisa "pitkään olen miettinyt, mutta nyt vasta mentiin" - lausahdus. Korvaavan agitunnin jälkeen, pääsi karvakorva tänään ensimmäistä kertaa hierottavaksi. Pitkään olen epäillyt soopelin olevan aikalailla jumissa, etenkin takapäästään. Takapään aristelu, kun tuli syksyllä uudelleen kuvioihin ja paheni hiljalleen. Silti ei tullut vain varta aikaa aikaisemmin, kun sitä vain ajatteli ettei olisi kovin pahat jumit, kun ei näy oireita. Siinä vaiheessa, kun tuo takapään aristelu palasi ja Rudi alkoi välillä peitsaamaan, jota ei koskaan aiemmin ole tehnyt, oli viimeistään ihan pakko. Nyt sitten oltiinkin tilanteessa, jossa soopeli on ihan kokonaan täysjumissa, joka tarkoitti sitä, että seuraava aika on heti 28pv ja siitä todennäköisesti vielä noin viikon päästä.

Yllättävän hyvin Rudi pysyi täysjumeista huolimatta kyljellään, joskin muutaman kerran alkoi reagoimaan kovasti potkimalla ja nostamalla päätä ylös. Kerran pää siirtyi lattialla ollessa niin ylös kuin mahdollista ja silmät pullistui päässä. Tais olla käsi jonkun megajumin kohdalla. Saa nähdä mihin suuntaan on kehittynyt, kun seuraavan kerran mennään.

2 kommenttia:

 1. Hmm, meilläkin tuota hierontaa Onnin kanssa kovasti mietitty, kun tuntuu että vähän on jumeja. Itse olen hieronut, ja voi kun tuo nauttii!

  Tykkäsin sun blogista tosi paljon, meni lukulistan jatkoksi suoraan!

  Hymyh Hännässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Joo mäkin vähän oon yrittäny hieroo itse, mut en mä tietenkää niin hyvin osaan, kun ammattilainen. Toki vähän venyttelyttin oon.

   Oi, kiva kuulla!:)

   Poista