23 helmikuuta 2016

Menolippu mestariin.
Toissa viikonloppuna oli vuorossa vuoden neljäs rally-toko startti ja pieni toive siitä, josko saataisiin vihdoin se kolmas koulari taskuun. Jännintä tässä oli se, että en jännittänyt sitä tuttua kolmea päivää aiemmin, silloin kun lähdettiin/saavuttiin kisapaikalle enkä edes silloin, kun vastasin myöntävästi siihen olenko valmis. Aika melkosta! 

Liikkeestä seiso, kierrä koira - Kerrankin hyvä! Pysähtyi heti kun pyysi eikä kääntynyt ja oli kuulolla lähtemään heti mukaan messiin.

Istu, koira eteen, vasemmalta sivulle - Sivu oli hyvä, mutta eteentulo hieman vino ja sivu hyvä. Käsimerkki tavoitteena saada pois seuraaviin kisoihin mennessä.

Molemmat täyskäännös oikeaan -  Juuri ennen starttia meni älyttömän hyvin, mutta jotain tapahtui kehässä. Todennäköisesti näytin itse hieman liian nopean merkin, joten ymmärsi väärin. Täytynee ottaa tätä erottelua huurjasti ja saada käsimerkki pois. Kahdesta uusimisesta yhteensä -6.

Istu, maahan - Istuminen jäi hieman normaalia kauemmaksi ja maahanmeno hieman vino. Ilmeisesti ei liikaa, kun pisteenvähennyksiä ei tullut.

Käännös oikealle - Tämä myös yksi tehtävistä, jota saa aina jännittää miten käy. Tällä kertaa meni semihyvin. Omaan silmään olisi voinut mennä paremminkin, mutta riittävän hyvin meni.

Hyppy, juosten - Meinasi lähteä etenemään liian nopeasti, mutta muutoin ei mitään ongelmaa.

Istu, kierrä koira ympäri - Tajusin vasta radalla ettei olla tehty tätä kuin max viisi kertaa ja Rudi on aina lähtenyt pyörimään ympyrää. Hieman hirvitti kuinka hyvin on taas tullut valmistauduttua, mutta enäähän tuolla ei voi mitään. Vaaan soopeli päättikin yllättää ja liike onnistui melkosen hyvin!

Puolenvaihto takana - Nopeampi olisi voinut olla.

Istu, käännös oikealle, istu - Ihan ei koira pysynyt kärryllä lähdössä. Itse käännös oli kyllä nätti.

Istu, täyskäännös oikeaan, istu - Hidas, mutta varma. Mielestäni hieman vino ja kaukana käännöksen jälkeinen istuminen, mutta ei liikaa.

Istu, askel oikealle, istu - Melkosesti istumista! Tämäkin hieman arvelutti, sillä välillä tuo lahnailee tässä ja nousee istumasta vasta, kun olen jo ottanut askelee. Tällä kertaa meni hienosti!

2 x saksalainen täyskäännös - Kaarsi hieman kaukaa, mutta muutoin hyvä!

270 vasemmalle - Nätti oli!

Spiraali vasemmalle - Meinasi kiertää tötsän väärältä puolelta, mutta ei ehtinyt lähteä liian kauksi.

Kolme askelta peruuttaen - Soopeli alkoi peruuttelemaan hieman vinoon, joten luovutin itsekin enkä ottanut kunnon askelia. Vinoa siitä ei ilmeisesti olisi kuitenkaan tullut, sillä -10 tuli askelista.

Pyörähdys -  Nättihän tuo oli!

Käytösruutu: vasemmalla maassa -  Jäätävää nuuskuttelua eikä millään saanut päätä ylös, vaikka mitä yritti kuiskia. Vaatinee jäätävää treenaamista!Pientä viilausta ja varmuutta vielä tarvittaisiin lisää niin sitten on hyvä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti