19 helmikuuta 2016

Viralliset korkattu!
Huh! Se olisi sitten aloitettu virallisesti kisaura agilityssä, kun tammikuun lopulla käytiin juoksemassa kaksi starttia. Ennakko-odotuksena ei oikein ollut, mutta pienoinen fiilis siitä, että Rudi saattaisi lähteä juoksentelemaan kesken radan jonnekkin. Oletin, että ensimmäinen rata olisi huonompi kuin toinen. Pienoinen jännitys oli oman vuoron alkuun asti, mutta hävisi heti, kun lähdettiin radalle. 

A-radalla kävi juuri niin kuin vähän oletinkin, sillä  kolmannen esteen jälkeen Rudi ei pysynyt kuulolla, vaan lähti juoksentelemaan ympäriinsä. Huutelin Rudia takaisin, mutta matkalla tuli putken kautta takaisin. Ajattelin jatkaa treenimielessä radan loppuun asti ja menikin ihan ok. Rudi karkasi uudelleen puomille, vaikka oikea este A olisi ollut edessä. Oma rintamasuunta kertoi jotain ihan muuta Rudille. Kepit olivat myös hankalat, joten ne tehtiin kahdesti.

B-rata olisi voinut mennä paremmin, jos olisin ollut nopeampi enkä varmistellut niin paljon. Alkurata oli todella hieno! Päätin juuri ennen omaa vuoroa vaihtaa ohjaustekniikkaa ja juosta putken toiseen päähän, sillä en luottanut Rudin menevän putkeen kaukaa huudeltuna. Rudi meinasi karata, mutta kääntyi suhteellisen kiltisti. Tein valssin putken jälkeen niin myöhässä, että Rudi meni muurin väärään aikaan. Jatkettiin rata loppuun ja meni ihan kohtalaisesti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti