04 maaliskuuta 2016

Josko vähän aksaa?
Hetkeen ei olekaan taas tullut kirjoitettua agilitystä, joskaan ei varmaan kannata sen enempää muistella kuin helmikuisia treenejä. Muutenkin kaikki videot ovat ihan sekaisin, kun en näe mistään videon tiedosta milloin se on kuvattu vaan vain muokkauspäivän eli sen jolloin olen sen siirtänyt koneelle. Ehkä pitäis alkaa aina videon otettua laittaa siihen päivämäärä tms ennenkuin siirtää koneelle?

Aloitettiin tosiaan kolme viikkoa sitten tiistaina uudessa agiryhmässä Tamskilla. Ryhmä tosin on mölliryhmä, vaikka vissiin pitäisi kuulua kisaavien ryhmään, mutta mikä vain paikka kelpasi loppukaudeksi. Lisäksi tehdään vielä kuitenkin omaan silmään sen verran virheitä verrattuna kisaavien ryhmään, että taitaa olla hyvä vain olla siellä. :D Nyt onkin sitten aksailtu tuplasti sen verran kuin normaalisti tähän asti.


Tämänmoisia ratoja päästiin tekemään viime kuussa! Mielestäni melkoisen kivoja ratoja, vaikka muutama kohta hirvittikin, jos niin pitkälle päästään juoksentelemaan. Rudihan osaisi melkosesti enemmän, mutta mä en joko luota tai itse osaa ohjata. Haha! Jotain videomateriaaliakin mulla näistä olisi, mutta en ole vain ehtinyt niitä sen paremmin kurkkimaan tai editoimaan. Täytynee katsella ne myöhemmin tällä viikolla ja laittaa yksinään muistoksi joskus toiste. 


Ensimmäisellä radalla tehtiin Ruun kanssa 1-16 pätkää, kokeillen vähän erilaisia ohjauskuvioita. 5-6 takaaleikkaus / sokkari / valssi, 7-8 valssi tai 8-9 takaaleikkaus (onkohan se tuossa sen niminen?:D), 10-11 valssi, 11-12 valssi / sokkari, 13-14 valssi.
Toisella radalla tehtiin 1-14 pätkää. 1-2 valssin tapainen pyörähdys, 2-3 takaaleikkaus, 6-7 takaaleikkaus, 8-9 valssi, 11-12 takaaleikkaus / valssi / sokkari. Ongelmakohtana tällä radalla tuli A:n jälkeinen elämä. Siinä missä mä mielellään käyttäisin siinä takaaleikkausta, koska hidas enkä ehdi välttämättä tekemään muuta, ellen luota koiraan ja ota karkumatkaa enemmän niin kokeiltiinkin valssia ja muistaakseni sokkaria. En meinannut millään ehtimään tekemään kumpaakaan, mutta kyllä se sieltä lopulta onnistui. ;) Viime viikolla sitten otettiinkin vain pöytää (ei olla ikinä tehty) sekä keppejä. Kepit ovat alkaneet sujumaan älyttömän hyvin ja kestää jo takaaleikkauksen kepeille ja osaa edetä itsenäisesti myös silloin kun jään jälkeen.

Täytyy alkaa kirjoittelemaan ylös mitä sielä radalla onkaan tehty ja missä kohtaa niin alkaa muistaa mitä kaikkea ollaan treenattu ja hiljalleen alkaa raksuttamaan mitä sielä radalla voikaan tehdä.


Muistilista:


• Merkkaa!
• Muista koiran puoleinen jalka takaakierrossa!
• Käytä lelua palkkaamiseen - mielummin vähän kuumiaa kuin lähtee nuuskuttelemaan.
• Juokse äläkä jää liiaksi varmistelemaan jää jumittamaan.
• Älä roiski vaan näytä kunnolla ja muista rintamasuunta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti