22 huhtikuuta 2016

Perjantaina oon radalla taas.

Oujea! Saimpas maaliskuun agivideot toimimaa, joten laitettakoon ne nyt muistoksi tänne myös. Täytynee varmaankin ruveta samantien editoimaan ja lataamaan videot youtubeen, jotta voisi vaikka viikoittain näpytellä treenikuulumisia. Ei tulisi sekavia megapostauksia.

Tiistain ryhmässä ollaan saatu kokeilla ties mitä uutta ohjauskuviota, joskin niitä on saattanut joskus vahingossa tietämättäni tehdä. Mulla kun ei ole yhtään havaintoa muista ohjauskuvioista, kuin mitä olen tietosisesti treenannut pienen ohjeistuksen jälkeen. Ollaan kokeiltu niistoa, päällejuoksua, twistiä ja näköjään huomaamatta pakkovalssia ja vippausta (ovatkona ne nuo?:D). Pakko merkitä ylös niin voi kurkkia omista videoista mitä ollaan tehty. 

Melkolailla perussettiä ollaan menty, kunhan Rudi on päässyt alkuhepuleistaan. Meillä kun ei koskaan mene ensimmäinen eikä usein toinenkaan kerta putkeen. Aina seuraavalla kierroksella alkaa sujumaan. Tässä tiistain ryhmässä ollaan kuitenkin päästy aina pidemmälle ilman suurempia ongelmia, jopa ensimmäisellä kerralla kuin torstain ryhmässä. Jännä miten voi paikka vaikuttaa.
Torstain treeneissä on mennyt jo pidempään jotenkin tahmeasti, enkä saa Rudia menemään mihinkään. Vaikkakin omaan silmään ohjaus näyttää kivemmalta ja selkeämmältä tässä torstain videossa kuin tiistain, toki johtunee siitä, että oon valinnut vain ne parhaimman pätkät tähän. Enkä mä vaan osaa ohjata kepeille. Lisäksi Rudi nuuskii paljon paljon enemmän torstaisin kuin tiistaisin eikä tule kutsusta luokse, toisinkuin tiistaisin. Puomin kontaktitkaan ei toimi 90% kerroista pienemmässä hallissa. Jännin asia tapahtui pari viikkoa sitten, kun otin keinulle käyttöön pysäytyksen ettei tuo enää lentokeinuilis yhtään kertaa. Rudi nimittäin alkoi olemaan epävarma keinusta, ei se ihan pelkoa taida olla, mutta joku siinä on sille epämiellyttävää. Rudi hyppii juuri ennen keinun alkamista liikkau pois ja mikäli soopelin haluaa saada menemään täytyy pitää pannasta kiinni ja siihen päälle jatkuva seis-käskytys. Eikä silloinkaan tahdo pysyä. En vaan tiedä yhtään mitä teen huomenna kisoissa, koska  jos käsken pysähtymään se hyppää pois eikä suostu enää menemään ollenkaan ja terve hylky.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti