25 huhtikuuta 2016

Ensimmäinen LUVA!



Pari viikkoa takaperin lähdin rally-tokokisojen talkoista suoraan extempore agilityepiksiin SportDogParkille. Rudi oli mukana talkoissa ja näin odotellut pari tuntia kiltisti häkissä, joten odotin sen olevan hieman rauhallisempi kuin yleensä. Rudi lähtikin juoksentelemaan ympäri kenttää suunnilleen joka kolmannella estellä eikä meinannut tulla luokse takaisin. Lopulta keskeytin ensimmäsen radan. Oletin toisen radan menevän hieman paremmin, koska yleensä on mennyt näin, mutta olikin jokseenkin samanlainen meno. Näin tällä kertaa.

Viime lauantaina olikin vurossa viralliset agilitykisat. Vähän ehkä jännitti noiden episten jälkeen.



Semmonen hepuli A-rata. Ajatus kun ei sitten kulkenutkaan, joten myöskään ohjaus ei ollut yhtään sellaista, kuin olin suunnitellut. Luovutin puomin epäonnistumisen vuoksi. Päätin kuitenkin jatkaa, mutta kolmannen kiitolaukkahepulin jälkeen nappasin Rudin syliin ja lähteä radalta. Hylky kun kuitenkin oli jo tullut. 



B-radalle en meiannut ensin edes mennä, mutta löysin itseni lopulta lähdöstä. Olin jo ehtinyt ajattelemaan, että täytynee ehkä jäädä treenitauolle. Olin oikeastaan jo luovuttanut ennen meidän vuoroa, mutta niin vain kävi, että napattiin ensimmäinen nolla ja LUVA! Toki varmistelua oli paljon ja voisin olla nopeampi terveisin perfektionisti.

2 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea luvasta! Tosi kivan näköistä menoa! Vähän oli pitkät kaarrokset välillä mutta mitäs pienistä! :D Ihana Rudi!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :) Juu niin käy välillä, kun ohjaaja on hiukan myöhässä, mutta totesin lopulta saman :D Aika kun kuitenkin joka tapauksessa riitti alittamaan ihanneajan reippaasti. Haha, aina välillä :3

      Poista