08 toukokuuta 2016

Lens veks ja menemään. Viimeisiä talvikauden treenihetkiä ois tässänäin. Saattanee ehkä tulla jossain kohtaa toinenkin osa, kunhan olen jaksanut tapella melkosen hitaan koneen kanssa näyttääkö videot movie makerilla vaiko ei. Yllä näkyvä rata oli kerrassaan mukaisa rata, joskin soopeli paineli aluksi ihan muualle kuin oikeasa päästä putkeen. Ei oikein iske huitoa vastakädellä, mutta tuon kanssa on pakko joissain tilanteissa. Päästiin me ehkä kahdesti 1-11 rataa. Todettiin, että ei oteta keinua radalle vaan treenaillaan erikseen, koska tuon jännitys. Helposti kääntyy takaisin, pyörähtää tai hyppää pois ellen ehdi tulemaan sen kanssa samaa vauhtia tai vain hitusen jäljessä.

 Kahdella viimeisellä kerralla tosiaan tehtiin tämänmoista toistoa keinulla ja kepeillä. Hurrjasti vahvistusta välillä vähän helpoillakin jutuilla, niin saa  kivan fiiliksen soopelille onnistumisista. Yksittäin kun ottaa keinua menee aina hyvin pysäytykselläkin, mutta radalla on vielä vähän aaapua, ellen anna sen mennä ensin tai kulje vierellä. Täytyis muistaa kisoissa tämä eikä olettaa sen menevän!

Kisoista puheenollen, käväistiin tiistaina hakemassa kaksi hyllyä. Agiradalla soopeli lähti heti toisen hypyn jälkeen radalta nuuskimaan puskia, mutta sain sen tulemaan ja matka jatkui, kunnes kolmen esteen jälkeen lähti taas. Päästiin seuraavat viisi estettä, kunnes lähti taasen, joten käskytin luokse ja nappasin koiran kainaloon. Jos on tuolla tuulella niin sitten ei mitään tehdä. Joskin oli arvattavissa, koska oli toinen kisa ulkona ja vielä sama paikka, jossa viime vuonna mölleissä karkasi tielle asti. Eikä sillä, siellä karkasi 14 koirasta 12 muutakin radalta pois. :D 

Hypärillä oltaisiin voitu saada nolla aika helpostikin, mutta ohjaaja unohti radan ensimmäisen kerran ikinä! Olin jatkamassa eteenpäin, kun olisi pitänyt tehdä tiukka käännös takaisin tulosuuntaan. Pysähdyin hetkeksi ajatellen "miks koira menee tonne, niijoo tonne", yritin pelastaa epätoivoisesti tilanteen huutamalla täälä, mutta ehti lukita edessä olleen hypyn ja se oli siinä. Jatkettiin siitä loppuun, joka oli muutamaa hyppäänkö vaiko en lukuunottamatta ihan jees. Kartturi sai taas aihetta hakata päätä seinään! Noh, huomenissa käydään kokeilemaan onnea agiradalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti