08 toukokuuta 2016

Talvikauden viimeiset agilityt ja ensimmäiset ulkokisat



  Viimeiset talvikauden agilityt olisivat tässä. Mahdollisesti saattaa tulla jossain kohtaa toinenkin osa, kunhan hitaanpuoleinen kone jaksaisi pyörittää movie makeria. Yllä näkyvä rata oli varsin kiva, vaikka Rudi juoksenteli jossain muualla kuin piti. Kahdesti päästiin 1-11 rataa. Ei otettu keinua radalle mukaan vaan tehdään sitä erikseen, koska Rudia on alkanut jännittää. 




Kahdella viimeisellä kerralla tosiaan tehtiin tämänmoista toistoa keinulla ja kepeillä. Hurjasti vahvistusta helpoillakin jutuilla niin saa kivan fiiliksen Rudille onnistumisista. Yksittäin kun ottaa keinua niin menee hyvin ilman pysäytystäkin, mutta muita esteitä mukaanottaessa tulee joko lentokeinu tai epävarmuus, jos ei mene ihan  vierellä. 

Tiistaina käytiin kisoissa hakemassa kaksi hylkyä. Agilityradalla Rudi lähti heti toisen hypyn jälkeen nuuskimaan nurmikkoa, mutta sain huudeltua takaisin, kunnes kolmen esteen jälkeen lähti uudelleen. Päästiin viisi estettä, kunnes lähti takaisin, joten nappasin koiran kainaloon ja jätettiin kesken. No jos yhtään lohduttaa niin 14 koirasta 12 muutakin lähti radalta.

Hyppyradalla oltais voitu saada nolla, mutta ohjaaja unohti radan ensimmäistä kertaa ikinä kisoissa! Olin jatkamassa eteenpäin, kun olisi pitänyt tehdä tiukka käännös takaisin tulosuuntaanpäin. Pysähdyin hetkeksi miettimään minne piti mennä, jolloin Rudi ehti käväistä hyppäämässä hyppy, kun piti mennä kepeille. Jatkettiin kuitenkin loppuun asti, joka oli paria epävarmaa hyppäänkö vai en. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti