02 toukokuuta 2016

Muutoksen tuulia.

2016-05-02_11-16-31


Niin se toukokuukin vaihtui ihan huomaamatta! Se lempparein vuodenaikakin lähestyy hurjaa vauhtia. Toukokuu on ollut jo muutaman vuoden se kuukausi, jolloin kalenteri on ollut ihan täynä kaikkea kivaa koirajuttuja. Sitä se on myös tänä vuonna! Toukokuu tarkoitti tänä vuonna myös sitä, että hurjastellaan kesäkausi agilityssä maanantaisin isolla radalla ja päästiin myös rally-tokon tehoryhmään, jossa treenaillaan keskiviikkoisin. Lisäksi mukaan mahtuu näyttelyt, kisoja, ylimääräiset rallytreenit sekä valloitetaan Rudin kanssa ulkokentät. Jee!


2016-05-02_11-01-13

Tampere KV:ssakin tuli sunnuntaina pyörähdettyä. Pitkästä aikaa virallisissa näyttelyissä, kun kirjuri ei ollut meinannut toipua vieläkään Turku KV:sta. Ei noi näyttelyt vain ole yhtään mun juttu, mutta tulee sitä aina muutamissa käytyä, josko sais joskus ees SA:n.  Avoimessa oli yhteensä 14 koiraa, joista hurjat kymmenen sai erinomaisen. Melkosen suuri määrä!

Alkoi vähän jännitystä puskemaan päälle, kun oma vuoro alkoi lähestyä. Heitin ilmoille veikkauksen T, koska pessimisti ei pety. Pöydällä tuo sentään osasi seistä ilman ylimääräistä pyörimistä ja lantion  aristelua, mitä nyt on nähty viimeisissä mätsäreissä. Korvat tosin eivät meinanneet pysyä pystyssä vaan meinasi luimistella, koska ei ole hauskaa tämä. Tuomarin vinkulelun perään tuo oli kuitenkin varsin innokas ja meinasi napata sen tuomarilta, kun kävellessään ohitse laittoi sitä taskuun. Pöhkö! Ravi oli melkoisen nättiä Rudiksi ja loppuseisotuksessakin höristeli jopa korviaan. Melkoinen hämmennys iski, kun näytettiin erinomaista. Luokkakilpailussa Rudi päätti ettei tuomarinkaan vinkulelu ollut enää hauska, kun ei sitä itselleen aiemmin saanut, joten luimisteli vain. Jatkoon tästä ei päästy, joka olikin ihan odotettavissa.

Tuomari: Kresten Scheel, Tanska

"4 years, good size and body proportion. Nice head and sweet expression. Wellset ears, correct bite. Good neck and topline. Well angulated front and behind. Stacels (??) in a nice coat. Nice movement, good lenght of step."

AVO-ERI

Melkosen huikee arvostelu, Rudin arvosteluksi. Yleensä on tullut vähän tuota, tätä ja sitä EH, mutta tämän vuoden näyttelyissä on tullut vain positiivisia juttuja!


M


Seuraava tavoite olisikin sitten tässä. Kartturi sitten meni ilmoittamaan soopelin huomiselle myös hyppärille ja tajusi vasta sitten, että eihän me enää ykkösissä tehdä mitään mahdollisella nollalla sieltä. Noo, otetaan treenin kannalta! Kyllähän me silti nollia metsästetään joka radalta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti