03 kesäkuuta 2016

Sininen on meidän väri.Samaisena viikonloppuna, kun käväistiin lahnailemassa rallykisoissa oli vuorossa toukokuun toiset näyttelyt. Kohteena oli ensimmäistä kertaa näyttelyhistoriassa Rauma Show. Aamuherätyksen piti olla aluksi neljältä, mutta löysinkin hiukan nopeamman reitin, joten sai herätä vasta puolikuudelta. Kyydillä vartin matkan päähän ABC:lle ja vaihto Sannan kyytiin. Matka meni itseltä kuitenkin melko pirteällä fiiliksellä, vaikka kahden/kolmen tunnin unilla olisi ajatellut muuta.

Kerrankin sheltit ja tsekit arvosteli sama tuomari ja vieläpä peräkkäin! Shelttejä oli ilmoitettu hurjat 25 kappaletta ja avoimissa uroksissa vain KAKSI!! Tuomarina oli Kyproslainen Panos Demetrio, jonka Facebookin tuomaripulinoiden mukaan luuli paljon kamalammaksi, mutta osoittautui ihan mukavaksi. Eikä arvostelukaan ollut sen erilaisempi kuin aiemminkaan. Tiukkahan tuomari oli, joten tulokseen olen kyllä aivan tyytyväinen. Arvostelu oli tämänmoinen:

"4 year old male. Good expression. Good muzzle & stop & ears. I'd like to see bit better front, it's a bit narrow. Good neck. Topline could be better. I'd like to see better movement"
AVO-EH AVK1

Aika suuri hämmennys tuli, kun tuomari tuli kättelemään meidät ensimmäiseksi. :D Eihän sillä EH:n saaneena ollut mitään merkitystä, mutta silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti