02 heinäkuuta 2016

Mikä välillemme vääntöä kehittää?

Kun yrittää kiriä postauslistaa lyhyemmäksi eikä halua tehdä yhtä tai kahta megapostausta, jota kukaan ei jaksa lukea ovat aiheet aikalailla vuorotellen agia ja rallya. Melko tylsä ja huono bloggaaja. Kuten aiemminkin olen itseäni luonnehtinut. Jospa sitä vaikka tekisi sen yhden megapostauksen viikonlopun aikana niin päästäisiin eteenpäin ja ehkä hiukan monipuolisempiin postauksiin? Hitauden lisäksi löytyy myös semmoinen hauska juttu, että videoista yksi tai kaksi aina katoaa postauksesta julkaisun jälkeen, jota ei aina välttämättä edes huomaa. Plaah..
Tämä on oikein mallikelpoinen video siitä miten aina ensimmäinen rata on aina tuommoinen säätörata. Kartturi varmistelee liikaa tai liian vähän, ei huutele hidastamista jotta menisi oikealle esteelle tai muuta yhtä hauskaa. Tässä tuli kuitenkin mokia samoissa paikoissa, joita ei olla ehkä ihan niin hurjasti treenailtu, mutta menihän tuo toinen rata pikkuisen sujuvammin. Positiivista on se ettei Rudi enää pakene paikalta, vaikka mokailiskin jotenkin vaan on ottanut korvat ja kuuliaisuuden mukaan radalle. Itse kyllä pidän hurjasti näistä hiukan haasteellisimmista radoista ja näyttää kyllä koirakin!

Alkuvuodesta tuo ensimmäinen keppikulma oli todella vaikea eikä nytkään mennyt kunnollisesti mun ollessa oikealla puolella. Alkoi  komentamaan, kun ei ollut varma mitä tehdään. Eikä vasemmalta puoleltakaan kaukaa lähde kepittelemään ensimmäiseltä kepiltä vaan jättää alusta x määrän välistä. Täytyisi kyllä päästä vähän treenailemaan yksittäisiä esteitä (etenkin keppejä) kaukaa lähetettynä eri kulmista ja että tuo suorittelee sen yksinään loppuun.

Nappasin meille ylimääräisen agitunnin viime viikolle, kun halvalla sain. Joskin tunti meni aikalailla nuuskuttelun ja kuuroutuneen soopelin "varmaan meen tuosta päästä putkea" puolelle. Tiedä sitten mikä tuossa hallissa on, kun koskaan ei olla taidettu tehdä mitään kunnollista rataa, kun soopeli jää joka välissä vaan nuuskimaan, roiskii kaikki kontaktit, ei irtoa tai tee muuteenkaan mitään fiksua. 

 Saatiin me ehkä yksi ihan ok suoritus, jossa tuo hyppäsi melkosen nätisti reilusti ennen kontaktia alas. Onneksi tekee tätä vain tuossa kyseisessä hallissa eikä ole tähän mennessä missään hyppinyt tuollain alas. Tiedä sitten vaikuttaako tuo pieni tila siihen, että Rudi ajattelee ettei mahdu kääntymään ellei hyppää alas ennen loppua? Jos jotakin positiivista haetaan niin tuo hyppy-kepit oli aika mageet! Tuo puoli kun on aina ollut se vaikeampi, jota aina jännittää aloittaako taas väärältä puolelta. Lopuksi vielä vähän yksittäistä puomitreeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti