01 heinäkuuta 2016

Rally-Toko tehoryhmä #8: Oikealla puolella työskentely.Viimeksi tehoryhmän tunnilla oli aiheena oikealla puolella työskentely, joka oli meille varsin hyvä. Oikea puoli kun on edelleen hiukan epävarma, kun sillä puolen tulee aina yhtä harvoin treenattua. Sitten kisaradalla ollaan sillain apua ei osata. Tehtiin lyhyempää ja pidempää rataa. Käydään ensin läpi pidempi rata.

Kerrankin oli noinkin kuulolla lähdössä, yleensä saa huudella minuutinkin. Puolenvaihto takana oli jotenkin hankala ja ymmärsi käskyn vasta toisella vai kolmannella kerralla. Oikealla puolella käännökset oikealle (360 ja 270) oli myös jotenkin todella vaikeat. Lähtiessään mukaan pysyy samassa kohtaa ja osaa sen, mutta välillä jää tuijottamaan kättä ihan liikaa jonka vuoksi kääntyy rumasti töksähdellen. Tuohon käden käyttämiseen ja kumartamiseen täytynee puuttua ja yrittää häivyttää pois. Juoksuun lähti kivasti mukaan joskin pujottelussa hämmentyi. Maahan valahti nätisti, mutta vinosti eikä lähtenyt mukaan kerrasta. Tuplasaksalainen oli jotenkin todella vaikea, taas. Eteentulo oli ensimmäisen kerran hyppypysähdystä ihan hyvä, mutta toisessa ei tajunnut. Houkutus ok. Pyörähdys ja peruutus hämmästytti itsenikin. Peruutus on mennyt jo paljon paremmin eikä pyörähdyksessä ollut kummalakaan puolella koskaan noin vaikea.


Hyvä pysähdys, jossa alkanut pysähtymään kesken askeleen. Voisi vissiin laittaa tassut vierekkäin, mutta parempi noin. Lähtikin heti mukaan eikä tarvinnut toistaa käskyä kolmesti.

Puolenvaihto takana oli omaan silmään oikein nätti, kerrankin. Puolenvaihdot edestä menivät muutoin hyvin, mutta käväisi hieman kaukana. Tähän täytynee kiinnittää huomiota, kunhan selvitään ensin tästä seuruun/kontaktin tehokuukaudesta.

Hidas ensimmäinen istuminen, muutoin riittävät vaihdot. Nähty nopeampiakin, joten treeniin tämäkin. Eteentulot oli tällä kertaa todella nätit!

Eli näyttäisi siltä, että meillä on enää treenattavana käsimerkkien häivytys pois, kontakti paremmaksi, seuruu tiiviimmäksi sekä liikkeisiin lisää nopeutta, tarkkuutta ja suoruutta. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti