06 elokuuta 2016

Heinäkuun treenit.

Teinpä tuossa koosteen heinäkuun treeneistä, kun en saanutkaan aikaiseksi näpytellä niistä erikseen. Täytyisi oikeasti tehdä ryhtiliike blogin suhteen, kun muualle ei tule juurikaan kirjoiteltua ylös mitään. Siinä sitten muistellaan mitä ollaan tehty milloin ja mitä ollaan vinkiksi saatu mihinkin. Jepjep. Täytyisi tehdä vielä jokinmoinen treenilista mihin kiinnittää huomiota treeneissä ennen loppuvuoden suuria kisoja.Agilityn videokoosteessa yhdistelin kuukauden parhaat radat jokaisista treeneistä, jotta ei tulisi tunnin mittaista pätkää, jota kukaan ei jaksa katsoa. Toisessa koosteessa yksittäistä estetreeniä muistoksi. Ei muuten soopeli vielä vähän aikaa sitten kestänyt kepikepi huutelua tai kehusanaa kesken keppien! Keinuun pitäisi saada vielä vähän varmuutta mihin pysähdytään. Itselle on ok että kaikki neljä tassua ovat kontaktilla eikä 2o2o. Nyt kun soopeli tahtoo pysähtyä keskelle keinua ja laittaa yhden tassun kontaktille. Tosin riittäisihän sekin ;) 

Hitaudesta huolimatta olen itse oppinut vähän jo juoksemaan ja ehdin tehdä sokkareitakin joissakin tilanteissa. Tarvitsis kyllä silti lyllertää reippaasti nopeampaa vauhtia niin Rudiinkin voisi tulla hiukan lisää vauhtia ja ehtisi vielä paremmin tietyissä paikoissa ohjaamaan kunnolla.

Näillä videoilla nähtiin taas sitä ei niin parasta Rudia. Tekeminen itsessään on hyvää, mutta satunnaiset nuuskuttelut, haahuilut ja lahnailut häiritsevät. Seuruukin on vielä hyvin hyvin vaihtelevaa. Satunnaisesti hyvää kontaktissa pysyvää, välillä seuruupaikka pysyy ja kontakti ei ja välillä seuruupaikkakin muuttuu, etenkin vauhdin kasvaessa. Siitäpä taas huomaa, että sitä seuruuta on pitänyt liian itsestään selvyytenä eikä ole vahvistanut tarpeeksi. Sen kun saisi ihan oikeasti kuntoon niin alkaisi niitä pisteitäkin tulla. Myös eteentulot voisivat olla tiiviimpiä ja nopeampia. Näillä kerroilla huomautuksia tosiaan saatiin näistä asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti