22 marraskuuta 2016

Vuoden viimeiset kisat kisattu.

Vuoden viimeiset kisat ois nyt kisattu. Aika pitää nyt ainakin kisataukoa, miksei parin viikon treenitaukoakin myös agissa. Rallyssa ollaankin jo hyvä tovi pidetty taukoa ja pidetään toinenkin tovi ennen kuin lähdetään edes miettimään treenejä.Rudi on alkanut nyt haukkumaan lähdössä myös kisoissa. Ennen pysyteltiin kiltisti hiljaa, toisin kuin treeneissä. Treeneissä tuo haukkuminen on alkaa heti radalle astuessa, kun mennään lähtöön. Pitäisi vissiin tehdä jotain asialle. Joskin niin kauan kun malttaa pysyä "tahtoooo heitnyttt!!11!" -huudosta huolimatta paikallaan lupaan asti on ainakin hyvä.

Kisaamaan lähdettiin päivää vaille kahden viikon treenitauolta. Hieman kyllä pisti miettimään mitä herra mahtaa radalla keksiä. Ensimmäisenä tuli mieleen, että kiertää ensimmäisen putken takakautta tai lähtee kolmosesteeltä väärään suuntaan. Kumpaakaan ei käynyt, vaan mä itse vedin koiran ohi kolmoshypyn. Noh, vitosta lähdin tavoittelemaan ja mahikset siihen ois olleet, kepitkin kun löytyivät tosi hyvin. Kunnes sitten tuli toinen putki, joka meinattiin mennä kahdesti väärästä päästä. Huomaa mitä ollaan treenattu nyt paljon. Nimittäin mutkaputkea ja kauimmaista päätä. Kaksi kieltoa tästä, joten HYL puolessa välissä rataa. Sitten käännyttiinkin väärään suuntaan ja heti perään toistamiseen. Keinulta yllättäen jokin lentokeinun tapainen, josta pelästyin sen verran, että viimeisen esteen ohjaus meni miten meni.

Ei meinannut löytyä B-radalle yhtään fiilistä, melkonen jännitys iski ja lähtöön mentiin pudistellen päätä. Valssin jälkeen tuli kuitenkin semmonen "nyt lähti" -fiilis, kunnes tuli putki ja väärästä päästä. Tiedä sitten kumpi vaikutti enemmän, mun vähän liian aikainen kääntyminen oikealle vai se, että soopeli oli päättänyt tykittää päästä, josta mentiin äskenkin. Muuten oli niiin hieno rata! Jopa puomin jälkeinen hyppy-putki onnistui noin hienosti, vaikka olin rataantutustuessa pisti hiukan jännittämään. Keinukin oli nyt hyvä! Noh, jos sitten ensi kisoissa ensi vuoden puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti