12 maaliskuuta 2017

Siihen täytyy vaan tarttuu.
Niin siinä vain kävi, että napattiin tänään heti ensimmäiseltä radalta nollavoitto kera SERTin. Hämmennys maalissa oli aivan tajuton, ei sitä vain voinut uskoa, että näin nopeasti siirrytään kolmosiin.  Siinä missä tosiaan ykkösluokassa oltiin vuosi ja kolme viikkoa kera 30 startin, oltiin kakkosissa vain viikko kera viiden startin. Huh! On sitä kehitystä oikeasti vain tapahtunut, vaikka sitä aina itse epäilee. Ei tarvitse montaa kuukautta taaksepäin treeni -tai kisavideoita katsoa, kun voi jo pohtia menneensä taas askeleen eteenpäin.
 Heti ensimmäiset kaksi estettä hirvitti, sitä kun ei kauhean usein tule lähdettyä koiran kanssa samalta puolelta estettä. Lähestulkoon samanmoinen alku tosin oli vuosi sitten, jolloin Rudi paineli pitkälle kakkoshypyn ohitse. Hieman taisi tämä kummitella takaravossa. Kehitystä selkeästi tapahtunut, kun lähti ohjaukseen paremmin mukaan kuin silloin. Ehkäpä se ohjauskin oli vähän parempi. Puomilla kaveri spurttasi alastulolla oikein kunnolla, kun bongasi molemmilla puolilla juoksevan ihmisen. Varmasti oon ennen teitä alhaalla, ni!

Melkein olisi voinut juosta kutoshypyn toiselta puolelta, olisi saanut ehkä tiukemman käännöksen. Kutoshypyltä hieno käännös keinulle ja oli muuten reipas keinu! Unohtuipa tosin pysäytellä tuo keinulle, joten alastulo ei ehkä niin nätti ollut. Aan jälkeiset hypyt meni ohjaukseltaan aika säheltämiseksi, mutta onneksi Rudi kerrankin antoi vähän anteeksi ja meni hienosti. Tuli pieni epäusko iski, jonka takia jäin varmistelemaan, ohjaten miten sattuu.

Viimeisen hypyn hypättyään iski melkoinen epäusko, kuten videolta näkee. Sain kutsuttua vain Rudin luokse ettei taasen lähde ympäri hallia juoksentelemaan ja sitten menikin roska silmään. Rudi ei arvostanut taaskaan yhtään haleja, joten äänteli hyvin uskottavasti "lopeta tai syön sut", shelttiraukka. Hiukan ennen omaa vuoroa mennä palkintojen jakoon meinasi mennä taasen roska silmään. Rudista on kuoriutunut nyt tänä vuonna ihan huikea agikaveri! Varmasti omalla fiilikselläkin on ollut apua tähän. Toki vielä riittää treenattavaa vaikka missä, mutta juuri kurkittuani elokuun kisavideoita totesin, että siitäkin ollaan menty hurjasti eteenpäin. Treenilistasta lisää myöhemmin. Nyt vetäydytään toistaiseksi agista treenitauolle ja katsotaan milloin sitä uskaltaisi taas kurkkia kisoja.


...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti