12 toukokuuta 2017

Videomateriaalia keväältä.

Löytyipä raivatessa  vähän video -ja kuvakansioita järjestykseen muutama julkaisematon treenivideo rallysta ja kasa soopelin juoksenteluvideoita. Juoksenteluvideot yhteen, rallyt erikseen. Rally-tokon videoista saa hyvän kuvan siitä, millaista meidän meno tällä hetkellä on. Ei olla treenattu yhtään itse liikkeitä tuolloin seitsemään kuukauteen, tätä kirjoittaessa yhdeksään kuukauteen, vain muutaman hassun kerran lyhyttä kontaktitreeniä (1-10s) ja lyhyttä (1-5 askeleen) seuraamistreeniä. Eipä Rudi edes pysty lähestulkoon tuohonkaan hallissa eikä varmaan enää ulkonakaan. Ehkäpä pitäisi hiljalleen aloittaa taas treenaamaan kontaktia ja seuruuta, kun suunnitelmissa olisi pyörähtää tänä vuonna rallykisassa tai kahdessa. Siitäpä lisää myöhemmin.


2 kommenttia:

 1. Miksi et palkkaa radoilla? Siis varsinkin jos teillä paljon haasteita lajissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pohtinut myös tätä asiaa tässä tauon aikana. Aikanaan palkkasin radalla, jääden hiljalleen pois. Ainoa mikä mieleen tuli on se, että olen kuunnelut "liikaa" ympärillä olevien mielipiteitä, jotka olivat tuolloin "kun se on jo luokassa x, pitäis osata ilmankin", "ilmankos ei tee, kun ei saa palkkaa kesken kisan".

   Ehkäpä sitä on taas vähän fiksumpi tauon jälkeen. Eli mm. voisi palautella tuon palkkaamisen myös radalle, joskin myös palkattomia ratatreenejäkin täytynee tehdä. :)

   Poista