27 syyskuuta 2017

Tampere RN


Puolitoista viikkoa sitten tuli pyörähdettyä jälleen näyttelyissä. Tällä kertaa vuorossa Tampere RN, jonne oli ensimmäistä kertaa meidän näyttelyuralla vaihtunut tuomari. Minähän en tuomareista mitään tiedä enkä osaa valita niitä "oikeita" tuomareita, vaan yleensä kierrän lähinäyttelyt ja lähden vähän kauemmas pyydettäessä. Ei, en ole ollenkaan näyttelyihminen. Ainoa mitä halusin alunperin Rudille saada oli harrastus-H ja ensimmäisistä näyttelyistään sai heti EH:n.

Vaihteeksi luvattiin sadetta, jolloin taas mielessäni kirosin mielessäni sen miksi olinkaan ilmonnut Rudin näyttelyyn. Sateessa voi rally-tokoilla ja juosta agissa, mutta näyttelyt kun muutenkin omasta mielestäni ovat boring niin oli ketutus kohdillaan. Vaan eipä satanut meidän aikana, mutta nurmikko oli ihanan vetinen ja mutainen. Tulipa vielä laitettua melko uudet valkoiset tennarit jalkaan, kun ovat tällä hetkellä ainoat vähän enemmän vettäpitävät kengät. Muissa on joko reikä tai niin matalat, että olisivat olleet heti märät. Kehässä pyöriessä meinasi jäädä vielä kenkä mutaan kiinni, haha. Rudi kuitenkin tassutteli nätisti ja näytti jopa korvat!

Vähän tuppasi jännittämään mitä sieltä tulee, kun viime kertainen H jäi vähän kummittelemaan. Silti tulosta odottaessa oli fiilis, että tuomari oli jonkin verran Rudista tykännyt, kun pöydällä jäi hetkeksi höpöttelemään sille eikä siihen mennessä jäänyt siten höpöttämään. Erinomainen tuli, jolloin ensimmäistä kertaa näyttelykehässä avasin suuni Rudille tyyliin "No vau miten hieno". :D Erinomainen tuli myös neljälle muulle AVO-luokan sheltille, joten tulipa heitettyä, että meidät kätellään pihalle ja niin siinä kävikin.


Carl-Gunnar Stafberg, Ruotsi

 Trevlig helhet bra framhunds huvud. Om bra ögon och öron kort hals. Lite framskjutet skjulduparti om. Längdt något rak bak om päls/pils. Rör sig ok.
AVO-ERI


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti