20 syyskuuta 2017

Valkeakoski KR & Nokia RNValkeakoskelle tuli lähdettyä suoraan epävirallisen rally-tokokisan jälkeen. Siitä ja heinäkuun virallisesta kisasta lisää, kunhan löytäisin vain videot jostakin kätköistä. Kivasti kuitenkin kuunneltiin toivetta siitä, että MES-luokka voisi olla aamusta, jotta ehditään molempiin. Kivasti sää oli melko kiva (= sateetonta)  aamusta, jolloin sai olla sisällä, mutta heti kun lähdettiin siirtymään sisältä ulos ja paikkakunnalta toiselle alkoi satamaan. Sade vain paheni lähentyessä kohdetta ja shelttien kehän alkua. Kun satoi niin hurjasti ja kehään ilmestyi kaksi melkoista lätäkköä tiesin, että Rudi ei suostuisi näyttämään parastaan. Ryhmässä seisottaessa ei pysynyt paikallaan ollenkaan vaan pyöri yritti lähteä pois kehästä. Sain kuitenkin suunnilleen sen ajan pidettyä Rudia paikallaan, kun tuomari kävi kurkkaamassa koirat. Liike oli lyhyttä teputustusta koska vesi on ehkä hirveintä ikinä. Pöydällä ja yksinään seisottaessa oli kohtalaisesti.
Helin Tenson
Sopivat mittasuhteet, hieman kevyt luusto. Kaunis pää & korvat. Erinomainen ylälinja. Häntä -1.5. Eturinta saisi olla ??, rintakehä tilavampi. Melko suorat etukulmaukset. Niukat takakulmat. Korkeat kintereet, erinomainen turkki. Liikkuu lyhyellä askeleella.
AVO-EH

Nokialla sentään alkoi melkoisella tuurilla satamaan vasta, kun lähdetiin kohti kotia. Tällä kertaa Rudi oli taas jotenkin ihan väärällä mielentilalla, ehkä vähän hepulissa jolloin liikkeet jälleen kärsi. Piti mennä vähän pallottelemaan tai metsälenkkeilemään edellisenä päivänä, jotta olisi enemmän väsynyt kuin energinen, mutta yllätysyllätys satoi viikon ajan niin paljon etten viitsinyt viedä vihdoin valkoiseksi saatuja valkoisia osia peittämään kuralla. Noh, olin ihan fine asian kanssa, sillä oletin että saataisiin tuttuun tyyliin EH, kun liikkeet menevät vähän miten sattuu. Vaan mun ilme oli melkoinen, kun nostettiin H ensimmäistä kertaa koskaan.

Karin Hedberg, Ruotsi
Suomennettu: 5v. Tyypillinen pää, toivoisin hieman pehmeämmän ilmeen. Hieman syvä kallo. Hyvän muotoiset ja hyvin asettuneet korvat. Suora lapa, hyvin kulmautunut olkavarsi. Jykkä lantio, suora takaosastaan. Erinomainen turkki. Leveä ja löysä etuliikkeestä. Lyhyt askel sivusta katsottuna.
AVO-HEi kommentteja:

Lähetä kommentti