26 tammikuuta 2018

Ostoslista 2018

Jälleen olisi aika kurkata millaiselta tämän vuoden ostoslista näyttää. Jospa tällä kertaa voisi pysyä itse listassa, jolloin ostokset pysyisivät vain tarpeellisissa. Näin välttäisi heräteostokset, tosin niitä on jo ehtinyt muutamia tehdä.

1. Erilaisia tötsiä.
Eri värisiä, eri kokoisia. Matkan varrella on tullut huomattua, miten tärkeää on vaihdella tötsiä koon ja värien mukaan. Erikoisimmista tötsistä (esim. tuikut) puhumattakaan.

2. Tossut sekä kurahaalari ja pomppa.
Vuosien ajan on ollut etsinnässä tossut, jotka sopisivat Rudin tassuihin. Erilaisia on tullut ostettua, mutta lopulta kokeilun jälkeen olen myynyt ne eteenpäin sopimattomuuden vuoksi. Tiedä sitten onko Rudilla vain hassun malliset tassut vai miksi ei ole löytynyt sopivia. Lähinnä haluaisin tossut hurjimmille pakkasille ja sadekeleille. Kurahaalari sadekeleille, kun sellaisia tahtoo nykyisin vuoden aikana olla melkoinen määrä. Ei kastuisi karvapehko kolmesti päivässä, aina juuri kun on kuivunut edellisestä kerrasta eikä tarvitsis huuhdella aina kuin maksimissaan tassut. Vaikka Rudilla onkin paksu turkki niin haluaisin peruspompan, ihan sen vuoksi, että yllättäen kun tuli yli kymmenen astetta pakkasta, näytti Ruu olevan hitusen kylmissään. Ei toki ihan tärissyt kylmästä, kuten mulle tullessaan.

3. Treenitasku tai treeniliivi
Vihdoin voisi moisen hankkia ettei tarvitsis laittaa aina hihnaa hupparin taskuun tai olalle, peläten sen tippumista kesken kisan. Lisäksi sinne saisi helpommin mahtumaan lelun ja namit, toisin kuin edellä mainittuun huppariin, josta ne etenkin juostessa tippuvat.

 4. Isompi häkki.
Muutamia kertoja olen todennut nykyisen häkin olleen sittenkin hitusen liian pieni, mutta uutta ei ole tullut ostettua, kun yleensä on häkissä maannut. Tänä vuonna voisi kyllä ostaa uuden, sillä vanha alkaa näyttämään siltä, ettei kauaa enää kestä.

5. Valjaat.
Nämäkin löytyvät jo kaapista, mutta käytössä ovat tuntuneet vähän turhan leveiltä sheltille. Kunhan saan löydettyä sopivammat, saavat vanhat lähteä eteenpäin.

6. Pienempi metalli ja tunnistusnoutokapuloita.
Nykyistä ostaessa sanottiin ettei tuon pienempää ole, mutta nyt tuli vastaan pienempi, siten päätyi listalle. Ennen Ruu nosti metallia hienosti, mutta nyt on ollut vähän ongelmia sen kanssa. Ehkä pienempi auttaa. Tunnarikapuloita voisi ostaa toisenkin pussin niin saisi vaikeutettua kunnolla, tosin vielä en ole edes aloittanut sitä opettamaan, joten ei ole kiire. Vielä puuttuisi yksi ohjatunnoudon kapula.

7. Kirjat.
Asia joka jäi kokonaan laittamatta kuvaan. Tykkään edelleen mielummin lukea kirjoista tai netistä tekstiä, mutta netissäkin saattaa käydä niin, että sivuja poistuu jne. ennenkuin on kirjoittanut itselleen ylös, jonka vuoksi kirjat ovat itselle mieluisampia. Listalla on vaikka ja mitä, joita haluaisin enkä niitä tule millään saamaan kerättyä yhdessä vuodessa, mutta sanotaan vaikka viisi puuttuvaa kirjaa tänä vuonna!Kaikki kollaasin kuvat © Musti ja Mirri

Ostoslista 2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti