31 lokakuuta 2018

Hierontaa, tassuvahaa ja kontorollinäyte

Hitusen pitkäksi venyneen tauon jälkeen Rudi pääsi hierojalle. Tai tarkemmin fasciahoitoon. Näin pitkän tauon jälkeen arvasinkin olevan jumissa. Varmasti siihen vaikutti myös eturauhasen vaivaaminen. Eniten jumia löytyi vasemman puolen takajalasta sekä kyljestä. Muuten saatiin jumit aukeamaan, mutta kylki ei meinannut aueta millään. Kolmesti tarvitsi käydä kahden viikon välein, jotta kylki aukesi lopulta kyynärästä. Nyt kokeillaan kuukauden taukoa, joka on ollut aiemmin oikein sopiva. 

Nappasin hierojalta mukaan purkin Love Paws tassuvahaa (16.90€), jota ei olla koskaan kokeiltu. Bongasin häneltä niitä saavan ja sen sopivan mm.  furunkuloosin hoitoon. Halusin testata Rudin jo lähes parantuneen tassun lisäksi myös muihinkin tassuihin, kun Rudilla on myös niin kuivat anturat eikä ne mitä itse olen kokeillut ole tehonneet siihen. Tosin on käynyt melkein niin, että olen muistanut laittaa itselleni useammin kuin Rudille. Itselleni toiminut superkuiviin käsiin, kun tällä hetkellä teen sellaista työtä missä kuivuu kädet helposti. Ei, en ole saanut tuotetta ilmaiseksi eikä olisi tarvinnut mainostaa, mutta hyväksi havaittuja tuotteita haluan vinkata täällä!

Kävin viemässä muutama viikko takaperin Rudin kontrollipissanäytteen lääkäriin ennen töihin lähtöä, jotta olisi pieni mahdollisuus saada tulokset samana päivänä. Sain luvan soitella puolenpäivän jälkeen, joten ainoalla tauolla yhden jälkeen soittelin, mutta lääkäri ei ollut ehtinyt vielä kirjata koneelle. Töiden jälkeen käsi täristen soitin uudelleen ja hoitajan kysyessä lääkäriltä mulle vastausta, oli se pisin minuutti hetkeen. Puhelimen toisessa päässä kerrottiin hyvät uutiset eli kiteet olivat sulaneet eikä enää lääkeruokaa tarvita. Varmistelin kuitenkin tarvitseeko vielä viedä näytettä, kun muistelin siitä olleen puhe ensimmäisellä kerralla, mutta sanottiin ettei tarvitse tuoda ellei tule oireita. Huippua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti