12 marraskuuta 2018

Melkoisen kiva rata ratatreeneissä

Melkoisen treenipainoitteiseksi on blogi mennyt, mutta vihdoin on aikaa vähän purkaa listan tungosta, joten eiköhän laiteta menemään vielä pari treenipostausta putkeen. Katsotaan mitä keksitään sen jälkeen näpytellä. Oletettavasti loppuvuosi menee yhtä rennosti kuin tämä vuosi ylipäätään ja katsotaan sitä aktiivisempaa ja monipuolisempaa sitten ensi vuonna.

Kisojen jälkeisenä maanantaina suunnattiin jälleen hallille, kun vuorossa oli rallyn ratatreenit. Sitä selkeästi tarvitaan myös meidän tekniikkatreenien ohelle hurjasti, kun joko Rudi on ylivireessä huutohepuloiden tai hitusen alivireessä jolloin on vähän tahmea, kuten viime postauksessa mainitsinkin. Rata oli oikein kiva MES-luokan rata, joka löytyy täältä*. 

Harmillisesti meidän ensimmäinen rata ei tallentunut rikkinäiseen puhelimeen, sillä se oli huomattavasti paljon parempi kuin tämä toinen rata. Jos viikonlopun kisassa Rudi oli hitusen liian rauhallinen niin nyt oltiin sillä vähän tutumalla fiiliksellä liikenteessä. Ei niin suurta huutamista kuin aiemmin valkkuryhmän treeneissä, mutta sitä enemmän pientä ja suurta virhettä. Oi voi. Ehkä me vielä jonain päivänä päästäisiin edes tuohon välimalliin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti