10 joulukuuta 2018

Viimeiset käytösruudut!

Muutama tovi sitten lähdettiin kisaretkelle kohti Ylöjärveä. Pitkästä aikaa uskaltauduin ilmoittamaan Rudin kotihallin ulkopuolelle kisoihin, kun pari kuukautta taaksepäin ei ollut maton nuuskimisen kanssa ongelmia. Aiemmin kun se on ollut ongelmana ja ollut aina pahempi silloin, kun ollut uudessa hallissa. Hyvillä mielin lähdin kisaamaan. 

Annoin ennen lähtöä kokeeksi Rudille omaan silmään sopivan kokoisen aamupalan, mutta ilmeisesti olikin hitusen liikaa. Toivoin osaavani antaa sopivan määrän, jotta nelitassuinen sen verran hiljenisi ettei tuttua hepulihaukkua tulisi. Rudi muuttui hallilla hiljalleen ihan laamaksi. Ennen omaa vuoroa suoritti liikkeitä vielä tosi hyvin, kun ääni katosi täyden vatsan ansiosta. Suorituksesta ei valitettavasti ole videota. Rudi jäi hirveästi jälkeen, vitkutteli liikkeelle lähdössä eikä oikein suorittanut omalla tasollaan liikkeitä, ainakaan omaan silmään. Käytösruudussa kirosin jälleen koko liikkeen, kun Rudi nuuski mattoa kielloista tai houkutteluista huolimatta, lähellä oli ettei olisi nuollut. 

Radan jälkeen oli vähän sellainen fiilis ettei tällä kertaa tulosta napattu, vaikka yhtään -10 pisteen virhettä en itse bongannut. Lähinnä ajattelin tulevan yhteensä niin paljon pisteenmenetyksiä pienestä epätarkkuudesta, vinoudesta ja puutteellisesta yhteistyöstä. Vaan pistetaululla komeilikin 88 pistettä. Ehkä se ei sitten mennyt ihan niin huonosti kuin luulin!


Toissa viikonloppuna olikin vuorossa vuoden viimeiset kisat ja painittavana vuoden viimeinen käytösruutu. Tällä kertaa päätin olla antamatta aamulla tikkua enempää, jotta olisi mielummin sitten vähän nälissään. Saisihan Rudi kuluttaa energiaa hallilla hurjasti ennen omaa vuoroaan, kun olin VOI-luokan ajan käytösruudun valvojana. Kävipä kuitenkin niin, että ylöllä heräsin siihen miten Rudi syö roskiksesta jotakin. En edes tiedä miten on saanut roskiksen itselleen, mutta sinne heitetyt jauhelihat olivat ehtineet jo viilettää vatsaan. Suunnilleen 100-200g jauhelihaa tarkottaisi taas kerran tasan sitä, että joko se on aamulla niin vatsa sekaisin tai vähintään sitä, että laama palaisi kuvioihin. Onneksi vain jälkimmäinen tapahtui. 

Hirveästi tuli vähennystä epätarkasti suoritetusta liikkeestä, puutteellisesta yhteistyöstä sekä vinoudesta. Aiheesta toki. Kerran uusittiin kääntyminen, koska muuten oltaisiin napattu tuplaistumisen takia -10tvä. Semmoinen kun napattiin jo hitusen aiemmin sarjahypystä, kun laamalla tulikin kiitohepuli enkä ehtinyt mukaan. Pisteellä vähennettiin myös kokonaisvaikutelmasta, kun ääntelyä tuli radalla sekä ilmeisesti käytösruudussa, jota en itse huomannut. Pisteitä jäi jäljelle kuitenkin tuloksen verran, 75 pistettä. Täytyy kyllä myöntää, että olin hyvin pettynyt rataan ja tuttuja fiiliksiä parin vuoden takaa alkoi pyörimään päässä. Puuh!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti