28 tammikuuta 2020

Kuuden viikon loma

Rudi on jo pitkään käynyt säännöllisesti hierojalla ja kraniosakraaliterapiassa, joka Rudin kohdalla tarkoittaa kerran kuukaudessa hierojalla ja silloin kun tarvitsee kranio. Satunnaisesti kuukauden aikana molemmat, kuten nyt ainakin joulukuusta helmikuuhun. Muuten Rudi on hyvin hyvin jumissa.

Viikkoa ennen joulua käytiin kraniossa, jossa suositeltiin pitämään seuraavaan hoitkokertaan asti täyslepoa. Olin ehtinyt varaamaan hieroja sopivasti ennen näyttelyä, joten seuraava kranio olisi vasta kuuden viikon päästä. Saimme kuitenkin luvan osallistua ilmottuihin kisoihin, rally-tokoon ja näyttelyihin, mutta mielellään ei treenattaisi ollenkaan. Kyseessä on kuitenkin tosiaan rally-toko, jossa Rudilla on jo sen verran vahva osaaminen ettei ihan heti unohdu vaikkei hetkeen treenaisikaan. Näyttelyissä huomasi ettei olla ylläpidetty sitä taitoa ja olisi tarvinnut hitusen enemmän treenata, sillä ihan hirveästi en uskaltanut muistutella. Ne eivät selvästi niin vahvana osaamisena ollutkaan, mutta tulos kuitenkin yllätti varmasti kaikki.

Taukoon syynä oli pahasti jumissa olleet takajalat ja etupää sekä yleinen ylirasitustila. Enkä toisaalta ihmettele varsin rankan syksyn jälkeen. Ihan niin rankkaa syksyä en ollut suunnitellut, mutta sai ainakin huikeita muistoja kerättyä. Tuohon väliin olin ehtinyt jo suunnittelemaan taukoa, sillä seuraavana päivänä ollut treeni jäisi hoidon vuoksi väliin, sitten olisi joulutauko sekä uusi vuosi, jolloin ei Rudin kanssa voisi mennä rakettien vuoksi. En kuitenkaan ihan näin pitkää, mutta mielummin vähän liiankin pitkä kuin liian lyhyt. Saatiin myös hierojalta lainaan laaseri, jotta saisin itse laaseroitua pahimpia paikkoja.

Tauko meni lopulta varsin nopeasti eikä Rudi alkanutkaan hyppimään seinille, vaikka näin alkuun odotinkin. Hyvin ilmeisesti olen saanut keksittyä muuta aktivointia! Epäilys oli tästä kovin suuri. Täytynee kuitenkin myöntää, että taidetaan molemman aika paljon jo kaivata treenejä, vaikka mennäänkin aina terveys edellä!

Hieroja oli vähän sitä mieltä, että hyvin todennäköisesti saataisiin lisää lomaa. Kraniossa kävimme eilen ja saimme hyviä uutisia! Rudi oli paljon paremmassa kunnossa kuin kuusi viikkoa aiemmin, mutta olisi hyvä olla rennosti noin pari viikkoa, jonka jälkeen voidaan aloittaa taas treenaamaan. Katsotaan uskaltaisinko kuitenkin ensi viikolla käydä pyörähtämässä hallilla kääntymässä. Ehkä. Täytynee vielä katsoa, mitä huomenna selviää eläinlääkärissä, sillä samalla kun Rudi käy hammaskivenpoistossa ultrataan myös sappi. Sen verran hurjasti nyt alkuvuodesta paljastui sappivaivoja shelteillä.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti