23 lokakuuta 2016

Kartturille vauhtia, kiitos!


Ja niin ehti talvikausikin alkaa jo lähes kolme viikkoa sitten ja vasta mä olen näpyttelemässä treeneistä. Joskin en taidakaan jokaisista treeneistä yksistään enää näpytelläkkään, vaan juurikin vähintään kaksista ja enintään kuukauden treeneistä. Täytyypä kysellä heti näin alkuun, että näkyykö teillä nämä videot ihan normaalivauhdilla vai hidastetusti? Omalla hitaalla koneella/netillä videot näkyvät satunnaisesti hidastettuna/pätkivänä, haluan siis tietää näkyvätkö normaalisti vai olenko sattunut nappaamaan hitaamman muistikortin matkaan.
Tehtiin rataa kahdessa pätkässä ja lopulta jätettiin kepit välistä, kun olivat jotenkin todella tahmeat. Alussa taisi hämmentää menosuunta seinään päin ja toisella pätkää ilmeisesti vaikea keppikulma tai en jättänyt tarpeeksi tilaa.

Mukavasti sitä tuli tsempattua 2-3 väli ettei soopeli pujahda putkeen, joten 3-4 väliin melkoista kaartoa ja lopulta koira takaisin kakkoshypylle sen putken sijasta. Noita kaarroksia pitäisi saada kyllä vähenemään noita kauheita kaarroksia. Aiemmin Rudi on tullut sellaista vauhtia putkesta ettei tämänmoinen hidas juoksija ehdi edes ajatella sokkaria, mutta nykyisin tuo viipyy siellä niin pitkään ettei ollut mitään ongelmia. Epäilen vahvasti tuon kaatuneen muutaman kerran putkessa, kun ei tuo osaa varoa mitään joten ei myöskään hidastele ja siksi tulee nyt vähän iisimmin. Seiska hypyllä taas alkuun julmettu kaarros, tähän taltioitu oli jo hyvä. Kepeille ei tahtonut mennä millään, vaan putki oli kivempi. Valitessaan kepit jätti ne kesken. Ei tainnut seinää kohti pujottelu houkutella.

Toinen osuus oli itsestä kivempi versio. Joskin 2-3 hypyllä taasen melkoinen kaarros, josta sinkosi pari kertaa putkeen eikä muuten kuunnellut yhään. Valssissa tuli muutamaan otteeseen kiirus varmistelun vuoksi, joten Rudi tuli vasemmalle tai oli menossa suoraa Aalle. Mutkaputki tuolta puolelta ja hyvin ennakoivasti meni hyvin. Hetken piti muistella miksi keinulle teki äkkipysähdyksen, mutta aiemmalla kerralla tuli melko lujaa jota taisi pelästyä. Melkoinen kaarros 10-11 hyppyjen välissä ja kerran taisi mutkaputki olla houkuttelevampi. Melko nätisti varmistelusta huolimatta ehdin tehdä sokkarin tuohon väliin ja taas ei-niin-houkuttelevat kepit, jonka jälkeen  se THE mutkaputki, jossa ei ikinä onnistuta. Oisko mutkaputrkitreeni vai mutkaputkitreeni?
Magee putkeen meno! Soopeli on nimittäin saattanut kiertää tuollaisenkin putken ulkokautta. Seuraavaan hyppy-putki väliin valssi oli melkoisesti myöhässä ja vielä melkoisen epämääräinen. Tarvitsis tehdä rytmitys huomattavasti paremmin, vähän kun tahtoo tulla oikea tai muka kiirus tehdä ja tulee aaapua, en ehi -fiilis. Kerrankin ehdin hyvin puomin päähän samoihin aikoihin tai hiukkasen ennen Rudia, mutta 6-7 hypyn takaakierto oli seuraava ongelma. En tyrkännyt tarpeeksi selkeästi, jonka jälkeen taas se kuuluisa EnkäEhdi-valssi. No mutta tuossa ei ole edes se pahin. Takaakierto-twisti oli myöskin muka haastava, pitäisi peruutella nopeammin alta pois ja näyttää oikeilla käsillä. Seuraava kiirus tuli pussilla, kun jäi varmistelemaan Aan jälkeistä hyppyä vähän liiaksikin. Viimeisin ongelma tulikin päällejuoksussa. Yllättävän haastava Rudille! Jatkettiin lopuksi vielä pelkästään tuolta vaikealta päällejuoksu hypyltä kepeille ja oli muuten sekin vaikea keppikulma. Perskule kun on taas vaikeeta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti