29 marraskuuta 2017

Peten Koiratarvikkeen avajaiset 17.-19.11.

Tuli pyörähdettyä Peten Koiratarvikkeen avajaisissa Pirkkalassa. Sopivasti tuli vain noin 15 minuutin ajomatkan päähän ja bussilakin pääsee jopa täältä käpykylästä melko helposti. Pääsee helposti hypistelemään kaikkea. Haluan aina nähdä tuotteen, etenkin kalliin, livenä ennen ostamista, vaikka myöhemmin sen tilaisinkin. Tykkään siitä, että samasta paikasta saa kaiken tarvittavan, jolloin voi mukaan napata jotain ekstraakin välillä, vaikka onhan sitä tullut monessa eläinkaupassa käytyä nappaamassa yksittäisiä tuotteita.

Mun piti käydä vain perjantaina nappaamassa ilmainen karva-alusta, kun tällä hetkellä Rudi ei oikein mitään tarvitse. Nykyisin tulee aina listailtua kaikkea loppumassa olevaa ja ostaa kerralla enemmän, jotta vältyttäisiin hirveältä kasalta heräteostoksia, kun niitä tulee aina napattua. Karva-alusta saatiin, kierrellessä löytyi vaikka mitä hauskaa ja lopulta pari namitarjousta tuli hyödynnettyä. Kaveri sai kuitenkin ylipuhuttua lähtemään myös lauantaina, kun hän ei ehtinyt perjantaina. Itselle kävi samanmoisesti kuin edellisenä päivänä. Nyt onkin ruokakaappi täynä ja karva-alustoja ehkä vähän liikaakin yhdelle koiralle. Haha.

Ainoa mitä en liikkeestä löytänyt oli Late Lammas -lelut, vaikka käsittääkseni niitä piti olla myös liikkeessä. Samaa sarjaa olevia petejä kyllä löysin. Pienen extempore päätöksen perjantai-iltana tein, että mikäli en lauantaina niitä liikkeestä löydä tilaan netistä, koska se oli vaan niin söpö ja sattui olemaan vielä ilmaiset postikulut. Kaivelin sitten vähän kaappeja alkaako mikään olemaan loppu. Tästä syystä myös tilaukseen lähti myös Pet Head -shampoo ja hoitosuihke sekä vihdoinkin heijastinliivi. Tilasin tarkoituksella yhden koon liian ison, jotta mahtuisi esim. BOT-loimen päälle.


Late Lammas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti