30 joulukuuta 2023

Rally-tokon pikkujoulut

Eilen oli vielä vuoden viimeiset treenit, jotka olivat tietysti rally-tokon pikkujoulut OT-treeniporukan kanssa. Rudi on viettänyt pientä joululomaa, joten mukana oli varsin pirteä seniorisheltti odottamassa omaa vuoroaan. Hän pääsi treenaamaan ensimmäisenä ja viimeisenä, kun muut tekivät vain yhden setin. Olen jonkin aikaa jakanut treeniajan kahteen settiin, jos vain mahdollista. Mielestäni se sopii paremmin Rudille, jolloin ei ehdi väsähtää treenin aikana. 

Tällä kertaa oli vuorossa ratatreenit, jossa oli toivekylttejä yhdisteltynä mahdollisimman mukavaksi radaksi. Tosin taisi sinne ainakin yksi hankalakin kohta loppujen lopuksi tulla, mutta näistä oppii! Rudille tehtävät olivat aikalailla kaikki hänen lempparitehtäviä, joten oli oikein iloinen ja äänekäs sheltti treenaamassa. Hieman alussa tuoksut veivät, mutta Rudiksi aika vähänlaisesti ja aika hyvin tuli kutsusta takaisin luokse. Näytti myös siltä, että muillakin oli samaisessa kohdassa jonkin verran hankalaa.

 Ensimmäisellä toistolla merkki ei meinannut löytyä, mutta avustettuna löytyi kyllä ja saatiin sen jälkeen kyllä pari onnistunutta toistoa. Yleensä Rudin kanssa on ongelmia irtoamisen kanssa, niin nyt hän kävi kysymässä oisko kauempana ollut pujottelun kartio oikea. Kyllä sieltä kerran taisi tulla sekin vaihtoehto, jossa Rudi jäi puoleen väliin kysymään riittäiskö tämä. Kerrankos sitä seniorisheltti eksyy radalla. Muuten rata sujui mielestäni oikein kivasti - siinä mielessä, kun treenaillaan omaksi iloksi eikä enää pienet epätarkkuudet ja vinoudet haittaa. Toivon mukaan Rudi on vielä ensi vuonnakin on eilisen kaltainen hepuloiva seniorisheltti, jolla on hauskaa treeneissä ♥

Alla lyhyt video toisen setin loppupuolelta, jonka treenikaveri kuvasi. Kiitos ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti