10 marraskuuta 2016

Isle Of Dogs VS Biogance

Ensimmäinen tuotevertailu koskaan, mutta jostain kai se on aloitettava. Hyvin lupaavasti alkaa tämäkin päivitys. Tosin onkin lähinnä vain tukemassa omaa muistia, että näitäkin on joskus tullut kokeiltua. Ehkäpä auttaa muitakin?

Kuluneen lähes kolmen vuoden aikana on ollut käytössä tasan kahta shampoota, eikä erillistä hoitoainetta ollenkaan. Nelitassuista on tullut pestyä kerran-kaksi vuodessa, riippuen miten on ollut tarvetta. Viimeisimmästä koko koiran pesusta taitaa olla vuoden verran. Ei ihmekään ettei ole kuin kaksi vertailukohdetta, mutta menköön näin alkuun.


Ensimmäinen käyttämäni shampoo oli Biogance Tawny Apricose. Siihen oli yhdettynä hoitoaine, joka tarkoitti sitä, ensin pestiin huuhdellen heti pois ja seuraavaksi jätettiin kahdeksi minuutiksi vaikuttamaan. Melkoisen pitkä aika odotuttaa kärsimätöntä soopelia. Shampoo lupaa puhdistaa hellävaraisesti, hoitaa ja auttaa elävöittämään väriä (vaaleat, ruskeat ja aprikoosin väriset). Ja sen se todella teki. Rudin turkista tuli aivan huikean nätti, tuuhea, kiiltävä sekä sopivan pehmoinen. Ei liian pehmoinen muttei liian karheakaan. Tähän olin todella, todella tyytyväinen. Pullossa on 250ml, siitä riitti kolmeen pesuun. Ehkä tuli laitettua hiukan liikaa, joten voisi riittää hyvin neljäänkin pesuun. Jatkoon ehdottomasti!

Nykyisin on käytössä Isle Of Dogs Lush Coating shampoo. Shampoo lupaa antaa turkille voluumia, tuuheutta, kiiltoa, rakennetta ja puhdistaa tehokkaasti turkin. Se lupaa olla myös erinomainen kuivalle, vahingoittuneelle turkille ja karvanlähdön aikaan. Tähän mennessä olen kerran pessyt koiran tällä, enkä ollut niin tyytyväinen. Turkista tuli liiankin pörröinen pitkäksi aikaa, keskelle selkää jäi harjaamisesta ja huolellisesta kuivaamisesta huolimatta jakaus, jota ei meinannut saada millään pois eikä turkki ollut niin kivan tuntuinen kuin Biogancen shampoolla. En tiedä olisiko tuo tarvinnut tämän kanssa myös hoitoainetta, mutta uskoin kun sanottiin ettei sitä tarvitse.  Melkoisen pettynyt olin tähän shampooseen. Tämä pullo kuitenkin käytetään loppuun, kun osaa nyt varautua pörröturkkiin niin pesee vain tarpeeksi ajoissa ennen. Pullossa on 500ml, josta riittää varmasti vielä tuplaten tuohon 250ml verrattuna. Päivitellään sitten kun pullo on loppu. Ei jatkoon!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti