06 syyskuuta 2016

Monenmoisia kisoja.

Jatketaan sillä kuuluisalla hyvin hyvin tylsällä tavalla postata vielä tämä ja seuraava. Jotenkin ei vain jaksa käydä läpi sen paremmin enää vanhoja kisoja tai treenejä. Muistoksi ne tänne kuitenkin haluaisi laittaa, jos sattuisi niin hauskasti ettei nykyiseltä vanhalta koneelta saisi materiaalia pelastettua. Mutta lyhyt turinointi kisoista!

Viime kuussa juostiin viisi starttia agia ja pöhköiltiin kaksi starttia rally-tokoa. Niistä ei kuitenkaan videota ole kuin vain parista agistartista. Niiltä joista videota ei ole haettiin yhtä mielenkiintoiset hyllyt kuten aina. Takujen kisoissa olin varma, että en ikinäikinäikinä mene enää ulos kisaamaan ennen kuin ollaan saatu treenattua vähintään yksi kausi pihalla. Toivon mukaan ensi kesäkaudella päästäänkin juoksentelemaan vähän ulkonakin! Tuo on niin rasittavaa, että kun hallissa on alkanut motivaatiota löytymään eikä karkailla enää kahden esteen jälkeen niin ulkona sitten käydään kilometrin päässä nostelemassa jalkaa ja moikaamassa yleisöä tottelematta. Sinällään ymmärtäähän sen, kun ei olla vauhtilajia ulkona treenattu. Päätin kuitenkin viimeisen kerran kokeilla Valkeakosken kisoissa miten käy ja heti A-radalta nolla ja toinen LUVA! Seuraavalla radalla ehti tulla pari kieltoa ennen kuin mutkaputki ja kauimmainen reikä olivat liian haastava Rudille ja soopeli tykitti suoraa ulos radalta. Morjens! :D  Noh, ensi maanantaina yrittämään halliin viimeistä luvaa!

Rally-tokossa saatiin kolmen nollatuloksen jälkeen Valkeakosken tuplakisoista molemmista hyväksytty tulos ja näin ollen Rudin nimen eteen voi lisätä RTK4! Millään tosi mageilla pisteillä ei niitä saatu (75&79p.), kun pääkoppa taas ei ollut ihan mukana sillain kun pitää ja B-radalla Rudi jäi pahasti nuuskimaan kesken radan. Oli kuitenkin jees saada pitkästä aikaa tulos, vaikkei siltä sillä hetkellä tuntunutkaan. Nyt valmistaudutaan mahdollisiin SM-kisoihin treenailemalla vähän tekniikkaa päivittäin sekä viikoittaisissa tehotreeneissä ratatreenille sekä sitä henkistä valmistautumista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti