15 syyskuuta 2018

Taukoilut taukoiltu

Viimeksi näpytellessä oli vielä hitusen kesää jäljellä. Huikean nopeasti tämä kesä hujahti, ellei jopa nopeammin kuin aiemmin. Helteinen kesä on vaihtunut syksyn pimeneviin ja viileneviin iltoihin. Tutuilta syyssateiltakaan ei ole ehtinyt välttyä, joka tarkoittaa Rudin mielestä hirveitä asioita. Tarvitaan jälleen sadetakkia ja heijastinliiviä, unohtamatta hirveitäkamalia tassupesuja. Onhan se nyt kamalaa, kun suojataan sateelta sekä pestään tassut ja massu puhtaaksi. Mitähän tuo mahtaa tuumata, kun tulevaisuudessa aion ostaa oikein haalarin?

Vaan eipä tullutkaan niin aktiivisesti päivitettyä kuin suunnitelmissa oli. Toki hirveästi ei tullut kesän aikana tehtyä mitään, koska kartturi paranteli kunnolla tassuaan kuntoon sekä oli niin hirveän kuuma kesä ettei tehty kuin satunnaisesti ihan minitreenejä. Nyt syksyn tullen ollaan aktivoitumassa jälleen kunnolla, sillä ensi vuodelle on niin hurjat tavoitteet, että niiden eteen täytyy todella treenata. Tavoitteista lisää taas vuodenvaihteessa, kun tutkitaan menneen ja tulevan tavoitteita. 
Elokuun lopulla pyörähdettiin kuukauden tauon jälkeen mätsäreissä. Kyseiselle päivälle oltiin luvattu sadetta, joten oltiin sadevarauksella. Alkoi näyttää lupaavalta sen suhteen ettei sataisikaan niin lähdettiin melko vauhdikkaasti kohti mätsäripaikkaa. Ilmoittautumisessa oltiin sopivasti paria minuuttia ennen sen päättymistä. Sanoisinko, että oli erinomainen ajoitus.

Kehässä Rudi olisi voinut olla hitusen parempi, sillä seistessä kehän ulkopuolinen elämä kiinnosti enemmän. Nätisti muuten kyllä seisoi paikallaan eikä liikutellut itseään. Liikkeissä edestakaisin meni hyvin, mutta sivuliikkeet olisivat voineet olla paremmat. Kuvista huomasin, että askel oli joko lyhyttä tai peitsasi. Rudi peitsaa erittäin harvoin ja silloi on yleensä väsynyt tai on hieronnasta on kulunut liian pitkä aika. Tällä kertaa tulokseksi jäi SIN-. Meidän kehän jälkeen seurattii pienten pentujen kehä sekä kaverin koiran voitettua oma nauhakehä myös BIS-kehä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti