06 tammikuuta 2018

Toteutuivako viime vuoden tavoitteet? Mitäs tavoitteita tälle vuodelle?

Vuosi sitten näpyttelin Rudille melkoisen listan kaikenmoista, olisi varmaankin aika kurkata miten niille kävi! Aika hyvin sain kyllä tavoitteita toteutettua!
1)  Viimeinen LUVA ykkösistä eli siirtyminen kakkosiin.
Saatiin kolmen viikon sisään viimeinen LUVA ykkösistä ja kakkosista. Eli meni huikeasti yli odotusten.

2) Seuraaminen kuntoon ja käsiavut rallyssa pois.
Seuraaminen on parantnut, mutta käsiapuja ei saatu pois, mutta vähemmälle.

3) Mahdollisesti MH-luonnekuvaus.
 Tätäkään ei tehty, koska koin Rudin olevan vähän vanha menevän MH-luonnekuvaukseen, mutta päätin viedä ennen marraskuuta (Rudi täyttää 7v) Rudin luonnekuvaukseen. Koen, että nyt Rudi olisi siihen valmis.

4)   Paikkamakuun onnistuminen mölli-toko(i)ssa ja kisanomaisissa treeneissä.
Kaksissa mölleissä käytiin, toisissa onnistui ja toisissa ei. Koiria pidettiin kiinni, jonka takia uskaltauduin kisoihin, niin ei pääse pilaamaan muiden suoritusta. Kisamaisissa treeneissä ei käyty.

5) Rally-tokossa ensisijaisesti hyvä fiilis ja yhteistyö takaisin. Mahdollisesti valiokello tikittämään yhdellä tuloksella?
Saatiin superhyvä fiilis ja yhteistyö takaisin, parempi kuin koskaan ennen.Se kuitenkin aiheutti myös liian ylivireisen koiran, jonka takia tuli mokia, joten 95 pisteeseen ei ylletty.

6)  Luustokuvat ja silmätarkastus. Mahdollisesti myös sydämmen kuuntelu.
Luustokuvissa kyllä käyiin ja saatiin melkosien huonot tulokset. Muissa ei käyty enkä tiedä uskallanko edes viedä.

7) Omat tavoitteet oli kehittyä bloggaajana (teksti, ulkoasu, kuvaaminen) paremmaksi, olla aktiivisempi sekä saada koiraan nojaaminen, sen kurkkiminen ja turha jännittäminen pois.
Aktiivinen en voi sanoa olleeni. Tekstit ja ulkoasu mielestäni junnasivat aikalailla samanmoisina, mutta kuvaamisessa ehkä hiuksen hieno parantuminen. Kuvanmuokkaaminen edelleen samalla tasolla, kun oma kone reistailee eikä meinaa kyetä pyörittämään edes ilmaisohjelmia, mistään paremmista ohjelmista puhumattakaan. Muutenkin vääristää värejä ja näytttää kuvia vaaleammilta kuin ne ovat. 

Koiraan nojaamista ja kurkkimista en saanut varmaankaan yhtään pois. Jännittämisen sain kokonaan pois! Tai onko nyt sitä tervettä jännittämistä, mutta ei enää sitä sairaanloista jännittämistä, jolloin kädet tärisi,, en pysynyt keskittymään, en muistanut radan jälkeen yhtään mitään ja meinasin oksentaa. Ajatukset oli lähinnä sellaisia ettei osata, ei tuu mitään ja tuolla on kyltit x, y, z jne.
Mutta mitäs ensi vuodelle laitettaisiin tavoitteeksi? Ennen kaikkea toivon Rudin pysyvän terveenä eikä lonkka tulisi vielä sen menoa vaivaamaan.

RUDI
• Luonnekuvaus, jos on lähellä
• Rally-tokossa yksi väh. 95p. tulos
• Rally-tokon SM-kisat ja piirimestaruus
• Seuraamisen/kontaktin vahvistamista
• Tehotreeniin kukkaset, puolenvaihto edessä, peruutukset, liikkeessä istu ja merkin nuuskuttelu pois.
• Maan nuuskuttelu ainakin vähemmaksi
• Lihaskunto samanlaisena tai jopa paremmaksi
MIRA
• Oppia koirista enemmän.
• Jättää vihdoin menneisyys taakse ja kääntää uusi sivu elämässä
• Paremmaksi valokuvaajaksi ja bloggaajaksi. Aktiivisempi kuin viime vuonna.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti