14 kesäkuuta 2016

Ei paineta leukaa rintaan.

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna oltiin kokeilemassa onnea, josko vihdoin saataisiin hyväksytty tulos Lempäälän tuplakisoista. Kerättiin tyhmiä virheitä, mutta tulokset nippanappa saatiin molemmilta radoilta!  A-radalla Rudi oli iloinen oma itsensä, mutta B-radalla oli taasen vähän lahna. Silti ilman mun mokia oltaisiin saatu A-radalta 98p. ja B-radalta 97p. Milloinkahan mä opin? Pointsit niille, jotka jaksaa lukea loppuun asti.

1. Houkutus - Seurasi hiukan kaukana, mutta riittävästi, voisi kuitenkin treenata tiiviimmäksi. Meinasi nuuskia maata, mutta havahtui heti käskytykseen. Hieman tönkkö käännös vasemmalle.

2. Vasen täyskäännös - Kiersi kyltin, koska epähuomiossa erehdyin sanomaan takaa ja näytin aivan liian kauas kädellä. Normaalisti käsky on back. Uusin. Ilmeisesti ymmärsi väärin käskyn ja kiepsahti väärään suuntaan. Jätin suosiolla siihen. -3 uusi, -10 tvä (kiepsahdus väärään suuntaan)

3. Istu, käännös vasemmalle, istu - Käännös itsessään nätti, mutta istuminen hiukan hidas.

4. Istu, lähetä koira - Voihan merkki! Ei tahtonut millään löytämään ihan merkille asti ja alkoi etsimään runsaista käsimerkeistä huolimatta muualta. Päätin uusia, josko sitten löytäisi kerralla, mutta ei. Lopulta löytäessään merkin nuuskaisi sitä. -1 tvä, -1kyl, -3uusi.

5. Liikkeestä kutsu koira - Tuli reippaasti sivulle, mutta sen jälkeen hyvin väljää seuruuta.

6. 270 vasemmalle - Ihan jees, hieman tökkivää silti.

7. Istu. seiso, istu - Reipas istuminen ja seisominen, mutta sitten tulikin hiukan epävarmaksi ja viimeinen istuminen oli hiukan hidas. Taisi olla hivenen vinokin.

8. Puolenvaihto edessä - Puolenvaihto itsessään tosi magee! Etenkin tuohon suuntaan näkyi kyllä kehitys. Seuruun alkaessa kuitenkin hypähti jännästi, mutta tällä kertaa ei tullut mitään.

9. Käännös oikealle - Väljä, mutta pätevä! Seuraa tosin kättä hieman liikaa ja pitäisi saada häivytettyä huspois.

10. Istu, askel vasemmalle, istu - Ihan ei näkynyt, mutta melko jees. Joskin jää satunnaisesti väljästi istumaan.

11. Puolenvaihto jalkojen välistä - Sujuva, mutta sujuvampiakin on nähty.

12. Hyppy, juoksua - Alkoi seuraamaan hypyn jälkeen nopeammin kuin koskaan aiemmin. Voisi jättää hypyn pituuden lyhyemmäksi, jotta tulisi vielä vähän nopeammin seuraamaan.

13. Istu, käännös oikeaan, istu - Pätevä! Mutta mikä tuo pyrähdys oli lähdössä?

14. Liikkeestä maahan - Vau! Nopeamminkin on joskus tipahtanut maahan. Kurkistikin kehän ulkopuolelle, mutta havahtui heti käskyn jälkeen.

15. Tulppaani - Huomattavasti parempi mitä on ollut. Sen jälkeen todella väljää seuraamista.

16. Pujottelu - Jäi hiukan jälkeen ollen hieman kujalla, seurasi kättä ja luuli törmäävänsä tötsään. Apua.

17. Seuraten kolme askelta peruuttaen -Mikä tuo alku oli? :D Loppu meni ihan jeees. -10 tvä (pyörähtelee)

18. Oikea täyskäännös - Tein pienen pysähdyksen, ihme ettei tullut mitään. Jäin varmistelemaan liikaa, kun edellinen meni vähän miten meni.

19. Koira eteen, vasemmalta oikealle, istu -Tuli eteen hiukan arkaillen ja peruutti istuessaan taaksepäin. Tähän täytyy kyllä puuttua! Tuli sivulle reippaasti, mutta jäi omaan silmään hiukan taakse.

Tuomari: Pia Heikkinen
Aika: 2.48.78
Kommentti: Paljon täsmällistä osaamista.
Käytösruutu: Edessä maassa, 3min
Tulos: MESHYV 72p.


1. Pyörähdys - Näytin taas jotenkin tosi isosti tuon, vaikka pelkän sormen pitäisi riittää. Muuten oli aikas hyvä, joskin reippaampikin on ollut.

2. Maahan, kierrä koira - Nopeamminkin on mennyt maahan, joskin tuo on riittävä. Tahtois kyllä aina yhtä nopean ja reippaan maahanmenon. Nuuskimisesta ilmeisesti tuli tuo puuttellinen yhteistyö? -1 PY

3. Molemmat jokin täyskäännös - Tahmea väärä käännös. :D -TVÄ (väärä käännös)

4. Käännös oikealle - Jättikäsimerkit nyt oikeesti, apua! En oo oikeasti tajunnu miten isosti mä noi joskus näytän. Onni on videokamera ja kuvaaja.

5. Seuraten kolme askelta peruuttaen - Sama kuin edelliseen, jättieleet. Kerrankin peruutteli suoraan! Joskin peruuttelee hiukan liian nopeaan tahtiin.

6. Istu, askel oikealle, istu - Jopas mä teen huitelen taas käsiä ja kumartelen. Vois alkaa kiinnittää huomiota ettei tulis miljardia -3 ohjaajavirhettä. Plaah. Hidas istuminen, jonka jälkeen hepuliperuutus liian kauaksi.  -3 OV

7. 360 oikealle - Miksi mä kumarran? Ja toi käsi. Taaas. -3 OV

8. Valkovuokko - Jokin tässä edelleen hämmentää..?

9. 270 vasemmalle - Töksähtelevä, mutta ihan jees.

10. Hyppy, juoksua - Juoksin liian kauas, kun Rudikin hyppää jonkun viis miljardia metriä hypyn jälkeen. Muutenhan tuossa ei oo mitään ongelmaa. -1 AS

11. Istu, askel oikealle, istu - Aika nätti!

12. Molemmat vasen täyskäännös -  Nauran tuolle hepulikäännökselle, apua! Onneksi sentään silti tehtiin samaan aikaan käännös.

13. Istu, jätä koira - Jäin kurkkimaan liiaksi taakse, että istuuko tuo vai ei. Siitä ilmeisesti epätarkkuus. Rudi istui kyllä hyvin, nopeampi voisi kyllä olla. -1 TVÄ

14. Liikkestä kutsu koira - Olisi pitänyt hiukan aiemmin huutaa, oli vähän siinä ja siinä ehtiikö seuramaaan.

15. Koira eteen, vasemmalta oikealle - Eteentulo oli kerrankin reipas ilman epävarmuutta, mutta taisipa jäädä hiukan vinoon ja reunaan. Muuten tosi sujuva, kerrankin.

16. Spiraali vasemmalle - Todella väljää seuraamista.

17. Puolenvaihto edestä - Tässäkin puolenvaihto itsessään oli todella nätti ja jäi jopa seuraamaan heti! Joskin sai kolmesti käskyttää.

18. 2 x oikea täyskäännös -Aivan liikaa varmistelua ja taas kumartuminen.

19. Käännös vasemmalle -Sujuvampia käännöksiä kiitos.


Tuomari: Taru Leskinen
Aika: 2.29.28
Kommentti: Taitava koira. Kiinnitä huomiota käsimerkkeihin oikealla puolella.
Käytösruutu: Edessä seisten 3min (liikutti tassuaan kääntyessään hieman oikealle ja palasi käskystä suoraan)
Tulos: MESHYV 81p.

2 kommenttia:

  1. Vautsit, onnea paljon hienoista tuloksista!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos :) Joskin ois voineet olla hiukan parempiakin, jos ohjaaja ei mokailis. :D

    VastaaPoista