31 joulukuuta 2022

OT-tokoryhmä 2022

Alkuvuodesta pääsimme omatoimi tokoryhmään, vaikka nykyisin treenaamme Rudin kanssa aikalailla vain omaksi iloksi eikä Rudi ole enää aktiivinen kisakoira. Ehkä varovaisena toiveena olisi vielä kerran päästä kokeilemaan tokokokeeseen saataisiinko TK1. Toki mennään täysin Rudin ehdoilla ja esimerkiksi pyrin pitämään treenien jälkeen 1-2 vapaapäivää, riippuen mitä ja miten ollaan treenattu. Hieman kuitenkin jännitti mennä omatoimiryhmään, sillä itseäni jännittää hirveästi liikkurointi sekä palautteen antaminen, vaikka sekin tarkoittaisi vain positiivisen palautteen antamista. Lisäksi itselle saattaa tulla helposti ulkopuolinen olo enkä oikein pääse ääneen isossa ja/tai uudessa porukassa, koska olen enemmänkin introvertti kuin ekstrovertti. 

Keväällä käytiin ainakin Kramiella, DiuDiu Centerillä ja Koirakeskus Haulla. Ulkokaudella ei erinäisistä syistä päästy kuin ehkä kahdesti ja oltiin Ylöjärvellä hiekkakentällä. Marraskuussa pyörähdetiin Taidogaalla. Varsin monipuolisesti ollaan päästy käymään eri paikoissa. Paikalla on ollut vaihtelevasti meidän lisäksi 2-7 koirakkoa.

Rudin kanssa ollaan tehty pääsääntöisesti vain alokasluokan liikkeitä joko liikkuroituna tai ilman liikkurointia. Kokonaisena tai palasia. Satunnaisesti ollaan tehty ainakin myös kartioiden kiertoa, hyppynoutoa sekä ruudun alkeita. Niitä vielä enemmän mielenvirkistykseksi. Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan tokoilun suhteen.


(c) Jenny Klemetti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti